More


  Seminar cu participare internațională organizat de APM la Halmeu

  =

  Primăria Halmeu a fost ieri gazda seminarului cu participare internațională organizat în cadrul proiectului RO HU80 ”Centru transfrontalier integrat pentru monitorizarea, prevenirea riscurilor şi managementul dezastrelor” la care, alături de reprezentanții partenerilor în proiect, un număr de 11 voluntari din Corpul voluntarilor ecologi au avut posibilitatea lărgirii orizontului cunoaşterii în domeniul sistemulului de management al situațiilor de urgență respectiv cunoaşterea riscurilor din punct de vedere al protecției mediului prezente în comuna Halmeu.

  Materialele prezentate de către specialiştii în domeniu în persoana Dnei Békéssy Elisabeta -director APM şi Strâmb Gheorghe – expert de specializate au fost urmărite cu interes avându-se loc numeroase intervenții din partea publicului pentru a lămuri aspecte importante de care sunt preocupate primăriile privind poluările accidentale, metodele de prevenție şi mijloacele eficiente de informare a populației.

  În perioada următoare, pe baza informațiilor acumulate cu ocazia seminarului se va organiza o simulare a unui accident ecologic cu utilizarea echipamentelor achiziționate prin proiect.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img