More


  VIDEO/FOTO. Ghetou din Satu Mare, transformat în locuințe. Predat azi de Primărie

  =

  Primăria Municipiului Satu Mare a predat joi, 29 noiembrie, cele 39 de locuințe sociale din blocului 2/B de pe str. Ostrovului. Este vorba despre apartamentele recent reabilitate prin programul de construire a locuinţelor sociale, proiect cu o valoare de 3,4 milioane lei.

  Primarulul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor alături de directorul Direcția de Asistență Socială Satu Mare, Adrian Bălaj, au predat beneficiarilor cheile locuințelor.

  ”Pentru o familie cele mai plăcute momente sunt cele ale căsătoriei, al nașterii unui copil și atunci când familia se mută în casă nouă. Finalizarea acestui bloc arată că suntem preocupați de problemele sociale din municipiu, că facem pași concreți să le rezolvăm.
  Vorbim aici de o investiție de 3,4 milioane de lei, care cuprinde construcția a 39 de apartamente cu 1, 2, respectiv 3 camere, imobilul fiind reabilitat prin programul de construire a locuinţelor sociale. Profit de ocazie să mulțumesc constructorului pentru munca depusă, dar și celor care ne-au ajutat, Electrolux și Serviciului de Ajutor Maltez. Mă adresez Dumneavoastră, beneficiarilor locuințelor:


  Am investit în dumneavoastră încredere și speranță. Încrederea că dintre toți solicitanții de locuințe sociale, Dumneavoastră sunteți cei mai responsabili și cei mai serioși.
  Speranță că veți reuși să schimbați percepția pe care sătmărenii o au despre cei care beneficiază de măsuri de protecție socială. Veți demonstra că acest bloc social din Satu Mare va arăta și peste un an sau peste cinci la fel de frumos și curat.


  Aici este casa dumneavoastră acum și vă rog să aveți grijă de ea. Vă urez să folosiți cu sănătate și folos locuințele și să aveți Sărbători fericite în Casă Nouă!”, a declarat, cu această ocazie, primarul Kereskenyi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img