More


  AJUTĂM ȘI NOI? O SECUNDĂ durează să DISTRIBUIM. MAMA cere AJUTOR pe Facebook. Un elev de 15 ani, e de negasit. Dat în URMĂRIRE GENERALĂ.

  =

  Tudor Niream, băiatul de 15 ani din Zalău care a dispărut fără urmă de pe data de 23 noiembrie, a fost dat în urmărire națională. Băiatul a dispărut în seara zilei de 23 noiembrie, în timp ce se afla la bunici, în satul Recea Mare, județul Sălaj. El le-a spus bunicilor că merge să se plimbe, fără să-şi ia şi telefonul mobil.

  Băiatul nu s-a mai întors acasă, iar familia a sesizat imediat dispariția acestuia. Cazul a fost intens mediatizat și pe rețelele de socializare, dar degeaba. Zeci de persoane – poliţişti, jandarmi şi voluntari – îl caută peste tot pe Tudor.

  În urmă cu câteva zile, mama băiatului, Geta Niream, anunța o nouă operațiune de căutare a băiatului de 15 ani, elev la Colegiul Național Silvania din Zălău.

  „Dragii noştri, mâine se reiau căutările cu speranța că îl vom găsi pe Tudor.Cine ar vrea să ne ajute îl aşteptam mâine dimineață la ora 9 în fața bisericii ortodoxe din localitatea Recea Mare! Vă mulțumim că sunteți alături de noi!”, a scris mama lui Tudor, pe pagina de Facebook.

  Pompierii militari l-au căutat pe adolescent și în apele lacului Vârşolţ, cu ajutorul unei bărci de salvare.
  Cei care l-au văzut pe Tudor Niream sunt rugați să sune la numărul de telefon 0744-48.77.28 sau la Poliţie.

  “Ultima dată când a fost văzut, Tudor era îmbrăcat cu o geacă bleomarin fără guler, subţire, pantaloni albaştri şi aveau câteva crăpături, un tricou negru cu mesajul pe el “Normal people scare me” şi avea în picioare coverse (tenişi) kaki“, este descrierea făcută de mama adolescentului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img