More


  ALERTĂ METEO. Ger și ninsoare la Satu Mare. Care sunt zilele critice

  =


  Dacă prognozele meteo ale meteorologilor se vor adeveri, în această săptămână vom avea parte de o vreme autentică de iarnă cu ger noaptea și ninsori ziua. Primii fulgi vor cădea chiar din această noapte.

  Astfel, dacă azi, pe zi, temperaturile la Satu Mare vor urca până la 3 grade, seara și peste noapte acestea vor scădea în jurul valorii de zero grade. De asemenea, în jurul orelor 20.00-21.00, vor cădea și primii fulgi de zăpadă.

  Ninsoarea va continua și mâine până în jurul ore 12.00, când temperaturile vor ajunge la 2 grade. Astfel, ne putem aștepta ca mâine dimineață să avem așternut la Satu Mare un strat destul de consistent de zăpadă.

  În noaptea de miercuri spre joi se instaurează gerul la Satu Mare. Temperatura va scădea până la minust 4-5 grade, urmând ca în cursul zilei de joi să urce, pe zi, până la cel mult minus un grad.

  De asemenea, în noaptea de joi spre vineri, vom avea temperaturi de până la minus 8-9 grade, iar în cea de vineri spre sâmbătă minus 6-7 grade.

  Sâmbătă, la ziua, însă, temperatuyrile se vor mai domoli și vor apărea ninsorile care vor continua atât în noaptea de sâmbătă spre duminică )minus 4 grade) cât și duminică la ziua (un grad).

  Începând de luni, temperaturile diurne se vor menție în jurul valorii de zero grade, iar cele nocturne vor coborâ până la minus 3 – minus 4 Celsius, iar cerul va fi predominant noros. Doar pe joi mai sunt anunțate precipitații, dar sub formă de ploaie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img