More


  ALERTĂ METEO la Satu Mare. Vine GERUL

  =

  Iarna și-a intrat pe deplin în drepturi la Satu Mare. După ninsorile abundente din week-end, continuate și ieri, începând de azi noapte s-a instaurat gerul în județ.

  Spre exemplu, la ora 10.00, la Satu Mare erau înregistrate minus 6 grade, însă din cauza vântului și a umidității, corpul uman a simțit o temperatură de minus 10 grade.

  În cursul zilei de astăzi, temperaturile nu vor urca mai mult de minus 3 grade, în jurul orei 14.00. Apoi vor scăpdea treptat ajungând, în această noapte, până la minus 10 grade (corpul uman va simți o temperatură de minus 15 grade).

  Mâine va fi mai frig decât azi, temperatura maximă fiind de minus 4 grade, iar noaptea mercurul în termometre va scădea până la minus 10-11 grade.

  Ger va fi și joi la ziuă (minus 3 grade) dar și joi noaptea (minus 8 grade), urmând ca vremea să se încălzească în cursulș zilei de vineri (zero grade) când va și ninge.

  În weeend, vom avea temperaturi pozitive (2 grade ziua, un grad noaptea) dar va ploua, mai ales sâmbătă.

  Luni și luni seara, în ajunul Crăciunului, este posibil să ningă, astfel că sunt șanse mari să colindăm pe ninsoare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img