More


  ATENȚIE FEMEI. Ce spune sătmăreanca Vicky Schwarzkopf despre UNGHIILE PERFECTE

  =

  Fie că este iarnă și vrei să arăți diferit sau e doar dorința unei schimbări de look, orice femeie care se iubește, pune preț pe manichiură. De cele mai multe ori, pentru femei contează mai mult manichiura decât machiajul facial ori tunsoarea. De ce? Pentru că unghiile bine îngrijite oferă persoanei încredere în sine și confort.

  Vicky Schwarzkopf lucrează în domeniu acesta de opt ani de zile și pune pasiune în ceea ce face,de dimineața de când începe munca, până la finalul zilei ,pentru ca toate clientele să fie mulțumite.

  Vicky Schwarzkopf: “Lucrez în acest domeniu de opt ani de zile și pot să spun că sunt norocoasă că am învățat de la cele mai bune manichiuriste, am participat la foarte multe cursuri atât în oraș cât și în țară dar și în afara graniței.” ne-a spus Victoria.

  GNV: Cum trebuie sa alegem forma perfectă pentru unghiile noastre?

  Vicky Schwarzkopf: Alegem forma unghiei, în funcție de mâna clientei, forma patului unghiei și în funcție de cerințele sau pretențiile fiecărei cliente.

  GNV: Ce nuanțe s-au purtat anul acesta?

  Vicky Schwarzkopf: În fiecare an tendințele se schimbă, în anul 2018 s-au purtat nuanțele închise și puternice precum albastru sau roșu, acestea au un impact puternic și reușesc să îți aducă manichiura în prim plan, culorile închise sunt sofisticate și prezintă un avantaj mare potrivindu-se oricărui format sau lungime de unghii de la cele scurte și naturale până la construcțiile din gel sau acril.

  GNV: Se mai poartă ungiile lungi?

  Vicky Schwarzkopf: Încet, încet clientele vor unghii cât mai naturale și finuțe, nici foarte lungi nici foarte scurte, să le fie cât mai comod.

  GNV: Pentru a avea unghiile mereu frumoase, cât de des trebuie să apelăm la specialist?

  Vicky Schwarzkopf: Acest aspect depinde de fiecare clientă în parte,de cum le permite timpul și banii dar ca și specialist recomand întreținerea tot la trei săptămâni.

  GNV: Gelul îţi afectează unghiile?

  Vicky Schwarzkopf: Gelul afectează ca și orice lucru artificial dacă nu este făcut de un specialist cu produse profesionale.

  GNV: Anul se încheie, ce și-au doit miresele de anul acesta?

  Vicky Schwarzkopf: Miresele în general preferă unghii cât mai simple finuțe, nu foarte încărcate dar mai sunt și excepții.Întradevăr în anii trecuți mirelesele aveau preferințe în a avea lunghii cât mai lungi, cât mai sofisticate, mult sclipici și multe pietricele. Încet, încet tindem spre simpliate.

  În anul 2019 se vor impune într-un mod foarte clar câteva trenduri în materie de unghii. Se va ține cont mai mult de aspectul natural al unghiilor, decât de ornarea acestora.

  A consemnat Raluca Jofi

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img