More


  Concert Cargo pentru susţinerea Olimpiei

  =

  Cavalerii Rock-ului românesc poposesc din nou la Satu Mare, de data aceasta pentru a marca petrecerea de sfârșit de an a Voluntarilor Olimpiști și Olimpia MCMXXI.

  După un parcurs de campionat impecabil , acompaniat de evenimente care au vizat în cea mai mare parte copiii, atât în municipiu, cât și în județ , olimpiștii doresc să termine anul “with a bang” sărbătorind alături de sătmăreni cu un concert de excepţie CARGO.

  Încasările vor intra în contul clubului urmând a fi folosite în returul acestui campionat. La același eveniment se vor strânge donații pentru club, cei care donează putând participa la o tombolă cu premii constând din mingi, fulare și viniluri cu ultimul hit Cargo: Românie, te strig!


  Totul se întâmplă duminică, 9 decembrie, la club NOX (Transilvania nr.3 , Satu Mare City) de la ora 19:00.Prețul unui bilet este de 30 de lei și se poate achiziționa de pe strada Decebal nr. 9 de la sediul firmei de asigurări MB Europa Broker de Asigurare și de la barul La Liga Satu Mare situat pe Bulevardul Cloșca nr. 7 bloc 23.

  De urmărit acest proiect care în mai puțin de un an a crescut cum puțini se așteptau și promite pentru viitor.


  “Ca să încheiem anul ”en fanfare”, ne-am gândit să o facem alături de prietenii noștri de la CARGO! Astfel, pe 9 decembrie, ora 19, la NOX Club ne revedem cu Cavalerii Rock-ului românesc la Petrecerea de final de an a olimpiștilor. Toate încasările și donațiile vor intra în contul clubului urmând a fi folosite în returul acestui campionat. Ținem să spunem că mulțumim și apreciem des-chiderea celor de la Nox Club către un gen muzical mai puțin obișnuit pentru ei și le mulțumim de asemenea că au pus locația la dispoziția noastră în mod gratuit. Biletele vor fi puse în vânzare în curând la locații pe care urmează să vi le comunicăm. Vom avea bineînțeles și o tombolă cu premii pentru toți cei care vor dona sume pentru club ”, sună mesajul Voluntarilor Olimpişti.

  Nicolae Ghişan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img