More


  Evenimentul columbofil al anului, la Satu Mare. Michael Mureșan și Asociația ”Voiajorul”, organizatori

  =

  Iubitorii de porumbei din județul Satu Mare vor avea posibilitatea să vadă, pe viu, cele mai valoroase exemplare de porumbei voiajori din România. Aceștia vor fi prezentați la Satu Mare în cadrul Expoziției Provinciale Columbofilă 2018 care, în acest an, este organizată de Asociația Columbofilă ”Voiajorul”, condusă de sătmăreanul Michael Mureșan și care este afiliată Federației Naționale a Crescătorilor de Porumbei din România și Asociației Naționale Columbofile din România.

  Potrivit celor declarate pentru Gazeta de Nord Vest de Michael Mureșan, evenimentul columbofil al anului de la Satu Mare se va desfășura în perioada 15-16 decembrie în incinta mall-ului Ankora de pe strada Ștefan cel Mare.

  ”Cele mai valoroase exemplare de porumbei voiajori, în valoare de sute de mii de euro, vor fi prezentați la Satu Mare în cadrul acestei expoziții. De asemenea, va fi prezent și campionul național, deținut de sătmăreanul Adrian Mărculescu. Sunt foarte fericit că sub conducerea mea, Asociația ”Voiajorul” Satu Mare a dat și un campion național, vorbesc aici de porumbelul sătmăreanului Adrian Mărculescu. După expoziția de la Satu Mare, acest exemplar va participa și va reprezenta România la Olimpiada Internațională a Porumbeilor Voiajori ce se va desfășura anul viitor în Polonia”, a mai precizat pentru GNV, Michael Mureșan.

  În total, vor fi prezentați peste 300 de exemplare de porumbei voiajori.

  Tot cu această ocazie, la Satu Mare va fi prezent și președintele Federației Naționale a Crescătorilor de Porumbei din România, Marius Tunduc, iar în calitate de invitat de onoare va fi prezent și renumitul crescător de porumbei din România, Daniel Bucaciuc.

  ”Îi invităm pe sătmăreni să participe în număr mare la acest eveniment, mai ales că este pentru prima dată când o expoziție de asemenea valoare este organizată la Satu Mare. De asemenea, îi invităm și pe reprezentanții celorlalte asociații columbofile din Satu Mare să fie alături de noi la acest frumos eveniment. Totodată, ne dorim ca la expoziția noastră să participe cât mai mulți copii. Poate așa se va trezi în ei dorința de a crește porumbei”, a mai psous Michael Mureșan.

  Expoziția va putea fi vizită, pe parcurusl celor două zile, între orele 9.30 și 16.30. Intrarea este liberă.

  Festivitatea de premiere și banchetul vor avea loc în data de 16 decembrie, în sala ”Simfonia” din cadrul Complexului Esedra de pe strada Gorunului, de la ora 18.00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img