More


  Evenimentului caritabil „O Cană de Fericire”, la a cincea ediție

  =

  Rotaract Club Satu Mare demarează în acest sfârșit de săptămână a 5-a ediție de „O Cană de Fericire”, eveniment caritabil, al cărui scop este cel de a dona echipament Spitalului Județean Satu Mare! Proiectul este unul dintre cele mai îndrăgite de către publicul sătmărean, deoarece a sprijinit Spitalul Județean și în anii precedenți.

  Un nou format!
  De-a lungul anilor, în urma acestui eveniment caritabil, au fost donate Spitalului Județean satu Mare un bilirubinometru, donat secției de neonatologie (2014); Cardiotocograf, donat secției de obstetrică-ginecologie (2015); Saltele, pentru secția de ATI și instrumentar specific, pentru secția de gastroenterologie (2016); Instrumentar specific, donat secției de chirurgie (2017).

  Spre deosebire de anii precedenți, la această ediție aniversară, evenimentul va avea loc la „Autobuzul lui Moș Crăciun”, care se va găsi în Piața Libertății, mai exact în parcarea din mijloc, din fața Catedralei Romano-Catolice. Autobuzul magic va fi deschis timp de 3 săptămâni, în perioadele 7-9 decembrie, 13-16 decembrie și 20-21 decembrie, în intervalul orar 19:00-24:00, cu excepția zilei de vineri, 7 decembrie, care va începe de la ora 18:00. Sătmărenii sunt invitați să ia parte în număr cât mai mare, pentru a savura câte „O Cană de Fericire”.

  Programul de vineri, 7 decembrie
  „O Cană de Fericire” vine și cu o serie de momente artistice și alte surprize, pe parcursul evenimentului. Ziua de vineri, 7 decembrie, va începe de la ora 18:00, când organizatorii îi vor avea ca invitați pe copiii din Ansamblul Folcloric „Cununița”, după care programul va continua cu alți tineri artiști locali talentați.

  Campanie inedită de recrutare
  În acest an, clubul Rotaract a anunțat și o campanie inedită de recrutare de noi membri. Asociația e în continuă căutare de voluntari, tineri entuziaști, cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, dornici să sprijinie comunitatea. Pe lângă CV-urile care se pot trimite prin e-mail, acestea se pot lăsa și la „Autobuzul lui Moș Crăciun”, în timpul evenimentului „O Cană de Fericire”. Mai multe detalii despre Rotaract și despre campanie se pot găsi în primul clip video din campania de recrutare.

  Trăiască Capra Vecinului și la Satu Mare!
  Organizatorii reprezintă și primul ONG din țară care au preluat „trendul” #TrăiascăCapraVecinului, inițiat de jurnaliștii de la PressONE și care a devenit „viral”, datorită a două mari lanțuri de restaurante americane tip „fast-food”. Rotaract Club Satu Mare i-au invitat la eveniment pe „vecinii” lor din Asociația SamStudia folosind același „real-time marketing”, iar aceștia au acceptat în mod oficial, câteva ore mai târziu.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img