More


  FOTO. DURERE. El este tânărul de numai 19 ani, DECEDAT azi dimineață într-un cumplit ACCIDENT

  =

  Durere fără margini în sânul unei familii din localitatea Bixad. Unul dintre copii familiei, Georgian B., a decedat în această dimineață la numai 19 ani în urma unui cumplit accident de circulație produs în localitatea Seini.

  Georgian a absolvit în vara acestui an Liceul ”Ioniță G. Andron” din Negrești Oaș și se pregătea să ia viața în piept. Din păcate, însă, destinul î s-a frânt cumplit în această dimineață.

  “Azi dimineata, la ora 04.25, pe strada Victoriei din Seini s-a produs un accident de circulatie, in urma caruia un tanar de 19 ani si-a pierdut viata.

  Tanarul domiciliat in comuna Bixad, judetul Satu Mare, conducea pe directia Satu Mare – Baia Mare. Intr-o curba usoara la dreapta, soferul a parasit partea carosabila prin stanga si a oprit cu autoturismul in peretele unui imobil.

  In urma impactului, tanarul de la volan a decedat. Verificarile politistilor au relevat ca acesta avea permisul de conducere retinut. Politistitii continua cercetarile”, a spus Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img