More


  FOTO. MILIOANE pentru investiții și drumuri. Câți bani a dat Consiliul Județean primăriilor

  =


  Consiliul Județean Satu Mare a alocat astăzi peste 7 nmilioane de lei pentru contravaloarea facturilor lucrărilor realziate până acum prin PNDL1 în județ. Este vorba despre 1,8 milioane lei pentru investiții și 5,3 milioane lei pentru drumuri. Totodată, o importantă arteră din județ va fi cedată CNAIR-ului care o va reabilita în totalitate.

  Plenul Consiliului Județean Satu Mare a aprobat, la primul punct al ordinii de zi din cadrul ședinței extraordinare desfășurată în data de 19 decembrie 2018, alocarea din fondul de rezervă al județului, a sumei de 1, 8 milioane de lei, pentru obiectivele de investiții realizate de Județul Satu Mare în cadrul programului Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa I.

  În ședința condusă de șeful administrației județene, Pataki Csaba, la cel de-al doilea punct al ordinii de zi, aleșii județeni și-au dat acordul pentru rectificarea bugetului general consolidat al Județului Satu Mare pe anul 2018, fiind astfel alocată suma de 5,3 milioane de lei la capitolul drumuri județene, tot pentru finanțarea unor cheltuieli prin PNDL.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img