More


  FOTOGALERIE. Sătmărenii, PREMIAȚI la București. Două DISTINCȚII ”PREMIUL CEL MARE” a ajuns în județ

  =

  Două instituții din județul Satu Mare, una publică și una școală, au cucerit PREMIUL CEL MARE îm cadrul celei de a zecea ediții a ”Galei Premiilor pentru un Mediu Curat”. Este vorba despre Agenția Județeană pentru Protecția Mediului și Școala Gimnazială Doba. 

  Într-o atmosferă de sărbătoare la București, în data de 11.12.2018 s-a desfășurat GALA PREMIILOR PENTRU UN MEDIU CURAT, un eveniment cu tradiție al Organizatiei ECOTIC, ce se desfășoară din anul 2009 și are ca scop promovarea inițiativelor dedicate protecției mediului, conservării resurselor planetei și prevenirii risipei acestora. Competiția a fost deschisă companiilor, instituțiilor publice, instituțiilor de invățământ și ONG-urilor.

  Pentru județul Satu Mare, cea de a X a ediție a ,,Galei Premiilor pentru un Mediu Curat” va avea un răsunet mult timp de acum încolo, prin recunoaşterea  plusvalorilor aduse mediului de proiectele valoroase implementate de două instituții: Agenția pentru Protecția Mediului – prin proiectul ”Milioane de capace-Milioane de zâmbete” și Şcoala Gimnazială Doba – prin proiectul ,,Gânduri pentru un viitor verde!”

  Efortul depus de comunitatea sătmăreană sub îndrumarea celor două instituții, care la gală au fost reprezentate prin doamna director Elisabeta Békéssy şi doamna director Anca Potra, s-a bucurat de aprecierea organizatorilor prin preşedintele organizației ECOTIC d-nul Valentin Negoiță, care a acordat în urma voturilor publicului: Premiul cel Mare pentru instituții publice – Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare și Premiul cel Mare pentru instituțiile de învățământ – Școlii Gimnaziale Doba.

  Totodată succesul avut de cele două proiecte care s-au implementat la nivelul județului Satu Mare a fost recunoscut și de reprezentanții Ministerului Mediului în persoana dlui Marius Marinoff – consilier ministru şi ai Agenției Naționale pentru Protecția Mediului prin persoana dl Roca Radu – vicepreşedinte.

  Succesul acestor proiecte a demonstrat încă o dată că la nivelul județului Satu Mare sunt oameni inimoși care promovează muncă prin voluntariat, care pot servi drept exemplu pentru cei din jur dezvoltându-le o atitudine pozitivă față de mediu și demonstrând că natura este casa noastră în care să trăim cu toții în armonie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img