More

    Primii colindători la GNV și NVTV

    În Postul Crăciunului, cel mai frumos este să primești colindători în casa ta. An de an, Nord Vest TV și Gazeta de Nord-Vest își deschid porțile pentru a primi cei mai frumoși colindători.

    Primii care au trecut pragul studioului Nord Vest TV și redacției Gazeta de Nord-Vest pentru a ne colinda au fost copiii de la școala din Doba, clasele V-VIII, alături de profesorul de religie, Pop Ionel.
    După copii, la scurt timp au venit să colinde în straie de sărbătoare grupul de colindători din Prilog, conduși de preotul satului Bocșa Adrian. Aceștia au interpretat una dintre cele mai vechi colinde oșenești “La masa-i gaubână”, specifică Prilogului.


    Grupurile de colindători au intrat în direct în cadrul emisiunii Dimineața populară, moderată de Viorel Pop. Instituția noastră nu a fost singura pe care au colindat-o în această săptămână. Ei au mai colindat Instituția Consiliului Județean, Asociația Stea și urmează și alte instituții din Satu Mare. Nu în ultimul rând, i-au transmis Moşului gândurile lor şi lista cu dorinţele care vor  să le fie îndeplinite de Crăciun.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE