More


  PSD Satu Mare despre deputatul Petric: ”ONORABIL pentru el ar fi fost să își dea DEMISIA și din PARLAMENT”

  =

  Prin intermediul unui comunicat de presă, deputul Octavian Petric anunță că își dă de demisia din PSD urmând a se alăturra formațiunii Pro România condus de Victor Ponta.

  La scurt timp, a apărut și reacția conducerii PSD Satu Mare. Foștii colegi de partid ai lui Petric spun că acesta nu a trădat doar partidul, ci și toți colegii, primarii și aleșii care și-au pus în joc încrederea electoratului propriu pentru ca el să poată fi azi parlamentar. Social democrații sătmăreni sunt de părere că ar fi fost onorabil pentru Petric dacă acesta și-ar fi dat demisia și din Parlamentul României, lucru care, știm bine, nu s-a întâmplat.

  În cele ce urmează, redăm poziția PSD Satu Mare după de Octavian Petric a dat bir cu fugiții, asta după ce a fost ales a doua oară ca deputat pe listele PSD.

  Social democrații sătmăreni spun că echipa PSD Satu Mare rămâne puternică și unită indiferent de numele și funcția celui care pleacă! Echipa PSD Satu Mare rămâne puternică, unită și determinată să ducă la îndeplinire programul de guvernare pentru care sătmărenii ne-au acordat încrederea, indiferent de numele celui care pleacă din partid.

  ”Nu ne surprinde decizia domnului deputat Octavian Petric de a da bir cu fugiții, însă dezamăgește toți colegii care au muncit pentru ca el să fie acum la al doilea mandat de parlamentar, dar și sătmărenii care ne-au acordat votul și încrederea. Onorabil pentru domnia sa ar fi fost să își dea demisia și din Parlament, pentru că a obținut acest mandat pe o listă, a PSD, și pentru un program de guvernare pentru care au muncit toți colegii din teritoriu.

  Considerăm că domnul deputat Octavian Petric, care a primit susținerea partidului pentru patru mandate de consilier județean și două de deputat, avea de mult timp propria agendă încă din momentul în care nu a obținut votul CEX pentru primul loc pe listele pentru Parlament, fără nicio legătură cu partidul și cu votul dat de sătmăreni.

  Prin decizia sa de astăzi, nu a trădat doar partidul, ci toți colegii, primarii și aleșii care și-au pus în joc încrederea electoratului propriu pentru ca el să poată fi azi parlamentar.

  Dar, noi în PSD suntem preocupați acum să construim și să ne ducem la îndeplinire proiectele pe care ni le-am asumat în fața sătmărenilor și nu avem timp de jocuri și calcule politicianiste.

  Vă asigurăm că PSD Satu Mare rămâne o echipă unită, al cărei prim țel este să pună în practică promisiunile pentru care am primit încrederea sătmărenilor! Mergem mai departe, în ciuda tuturor celor care de doi ani neîntrerupți au încercat să ne oprească”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img