More


  Salarii asigurate până la finele anului pentru angajații DGASPC

  =

  Angajații Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare vor avea asigurate salariile și pentru ultima lună a anului 2018. În cadrul ultimei ședințe extraordinare a Consiliului Județean, a fost votat în unanimitate proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului general consolidat al județului Satu Mare pe anul 2018. Cu aceeași ocazie, consilierii județeni prezenți au votat în unanimitate proiectul de hotărâre pentru aprobarea pe unități administrativ-teritoriale (UAT).

  Pentru salarii, alocate 3,4 milioane lei
  Astfel, consilierii județeni și-au dat acordul pentru repartizarea sumelor necesare acoperirii cheltuielilor de personal și a cheltuielilor legate de bunuri și servicii, pentru DGASPC Satu Mare.
  În total, instituția va primi 3,4 milioane de lei, astfel încât să nu existe sincope în asigurarea bunului mers al serviciilor de asistență socială și protecția copilului în județ.

  4,5 milioane lei, repartizați UAT-urilor
  Tot în cadrul ședinței extraordinare, cei 24 de consilieri județeni prezenți au votat în unanimitate proiectul de hotărâre pentru aprobarea pe unități administrativ-teritoriale (UAT) a fondului la dispoziția Consiliului Județean din cota de 17,25% din impozitul pe venit, încasat suplimentar la bugetul de stat pe anul 2018.

  Este vorba despre 4,5 milioane de lei, bani care vor fi repartizați comunelor, orașelor și municipiilor de pe raza județului. Suma medie primită / UAT este de 70.000 de lei.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img