More


  FOTOGALERIE. Sătmăreanca Ioana Bran, prezentă la sărbătoarea campionilor ”Olimpia”

  =

  Clubul Sportiv „Olimpia” din București și-a sărbătorit ieri campionii, eveniment la care a fost prezentă și fostul ministru al Sportului, sătmăreanca Ioana Bran.  Pentru „Olimpia”, club cu 19 secții sportive, 2018 a fost un an foarte bun. „Zestrea” clubului a crescut cu peste 50 de medalii la competiții internaționale și peste 400 la cele naționale.

  Cei mai buni 10 sportivi din acest an, precum și cei mai buni 10 antrenori au fost premiați și am avut onoarea să fac parte dintre cei care le-au înmânat premiile! A fost foarte emoționant!

  ”Sunt mulțumită că în mandatul meu de ministru al Tineretului și Sporturilor am realizat actele normative necesare pentru înființarea a două Complexuri Sportive Naționale, unul la Baia-Mare și unul în București. Cel din Capitală este constituit cu patrimoniul Clubului Sportiv Olimpia București. Acestea sunt primele Complexuri Sportive Naționale înființate după mai bine de 18 ani!”, a declarat, cu această ocazie, Ioana Bran.

  De la sărbătoarea de azi nu puteau lipsi câteva demonstrații sportive! Am urmărit, alături de oaspeții invitați – m-am bucurat să îi întâlnesc aici pe Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sporturilor, și pe dna Elisabeta Lipă – meciuri de baschet, box, demonstrații de arte marțiale sau gimnastică ritmică. M-a bucurat enorm să văd că juniorii se descurcă excelent, prin urmare viitorul Clubului este pe mâini bune!

  ”Îi felicit pe toți sportivii pentru performanțele din acest an, dar și pe managerul clubului, Gheorghe Iordache, și echipa sa.  Pentru că anul viitor este unul preolimpic, iar 2020 este anul Olimpiadei de la Tokyo, le urez sportivilor de la „Olimpia” cât mai multe medalii la Olimpiadă! Medaliile lor cresc bogăția țării noastre! Sărbători fericite!”, a mai transmis fostul ministru al Sportului.   ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img