More

    SCANDAL uriaș într-un LOCAL din oraș. Poliția a intervenit. De la ce a pornit totul

    Un scandal de proporții a avut loc în această seară, în jurul orei 12.00, în incinta localului Casabalnca din zona Gării. Din cauza unor neînțelegeri legate de păcănele, doi bărbați șo o față s-au luat la bătaie cu bodyguardul localului care, în cele din urmă, a ajuns la spital, au declarat surse pentru Gazeta de Nord Vest.

    De fapt, grupul scandalagiilor era compus din cinci tineri din Micula Nouă: o fată și patru băieți. Unul dintre ei s-a pus să joace la păcănele.

    Potrivit surselor Gazetei de Nord Vest, scandalul a izbucnit în momentul când bodyguradul i-a cerut celui de la păcănele să nu mai lovească atât de tare butoanbele aparatului.

    În acel moment, doi dintre tineri și fata au sărit la bătaie cu bodyguradul, în timp ce ceilalți doi au ieșit afară făsă să participe la scandal.

    În timpul încăierării, bodyguardul a dat cu spray în local, mai spus sursele GNV.

    Între timp, a fost anunțată poliția. Dar până la sosirea organelor de ordine, de la fața locului a plecat fata cu unul dintre scandalagii, aici fiind găsit doar unul dintre bătăuși. La scurt timp, însă, polițiștii i-au găsit și pe ceilalți doi scandalagii: fata și al doilea tânăr.

    La fața locului a ajuns și o ambulanță care, după ce i-a acordat bodyguardului primul ajutor, l-a transportat pe acesta la spital.

    Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla circumstanțele exacte care au dus la declanșarea acestui conflict.

    Nu este pentru prima dată când la Casablancă se produc scandaluri. Mai mult decât atât, la începutul lunii martie, aici a fost ucisă cu sânge rece o barmaniță.

    Vom reveni cu amănunte…

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE