More


  Social democrații sătmăreni, la Consiliul Național PSD

  =

  La Consiliul Național PSD, desfășurat duminică la Palatul Parlamentului, a participat și o delegație a social democraților sătmăreni printre care europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu, ministrul Apărării, senatorul Gabriel Leș, deputatul Ioana Bran, vicepreședintele ANPM, Radu Roca.

  La propunerea secretarului general Codrin Ștefănescu, sătmărenii, alături de colegii lor din țară, au ales noul președinte al Consiliului Național PSD în persoana fostului ministru al Apărării, Ministru Mihai Fifor.

  Totodată social democrații sătmăreni au ascultat alocuțiunile lui Călin Popescu-Tăriceanu, Președinte ALDE și Președinte al Senatului, a lui Marian Oprișan – Președinte PSD Vrancea,a Rovanei Plumb – Președinte OFSD și a Prim-ministru Viorica Dăncilă care a prezentat un bilanț al celor doi ani de guvernare PSD-ALDE cu rezultate bune și foarte bune.

  Ședința a fost încheiată cu un discurs extrem de consistent al președintelui PSD, Liviu Dragnea, care a făcut o analiză detaliată a guvernării, a situației politice interne, europene și a subliniat prioritățile coaliției de guvernare PSD-ALDE pentru viitor. Astfel, se vor continua măsurile din programul de guvernare, se vor accelera acele măsuri care vizează infrastructura (autostrăzile vor fi declarate obiective de securitate națională – ca soluție pentru depășirea blocajelor legislative), se va duce la bun sfărsit reforma administrativă.

  ”Noi, cei din PSD Satu Mare suntem preocupați să ne ducem la îndeplinire proiectele pe care ni le-am asumat în fața sătmărenilor și pentru care am primit votul lor de încredere.

  Totodată, a fost și un moment deosebit – ziua doamnei Prim-ministru Viorica Dăncilă, un om sufletist, cu mult caracter și după cum a dovedit la ultimul plen al parlamentului european – o personalitate puternică, plină de curaj și patriotism. La mulți ani stimată doamnă Prim-ministru”, a afirmat Radu Roca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img