More


  Stilizarea sprâncenelor cu tehnica NEYES este acum și în Satu Mare

  =

  Multe fete se întreabă unde își pot stiliza sprâncenele. Ele își doresc să aibă un aspect îngrijit, un chip frumos, un machiaj perfect, gene lungi, dese și sprâncene spectaculoase. Modelarea și stilizarea sprâncenelor se realizează perfect, la cel mai înalt nivel, prin tehnica NEYES.

  Acesta este cel mai complex sistem de stilizarea sprâncenelor care se realizează acum în Satu Mare, la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center.

  Sprâncenele sunt cel mai important element al expresiei faciale, fapt pentru care este indicat să se apeleze la un specialist profesionist care să dea forma corectă sprâncenelor, în funcție de fizionomia feței și dorința clientei. Sprâncenele pot fi mai închise sau mai deschise, pot ridica ochii, pot îngusta sau lărgi fața, pot pune culoarea ochilor în evidență, pot îmbunătăți cu siguranță aspectul feței.

  Specialiștii de la noi de la salon te pot ajuta în alegerea liniei sprâncenelor pentru a nu strica aspectul feței și îți pot da sfaturi în funcție de noile tendințe de înfrumusețare privind forma sprâncenelor. Cert este că la final – după modelarea, stilizarea și întreținerea profesională a sprâncenelor – vei fi mulțumită de rezultate, pentru că efectul va fi de sprâncene naturale, perfecte.

  Când vine vorba de modelarea sprâncenelor, ține minte faptul că nu trebuie să optezi pentru tehnici de calitate îndoielnică sau greșite, doar pentru că au un preț mic, ceea ce poate îți convine. Stilizarea sprâncenelor prin tehnica NEYES este profesională, te va ajuta să-ți înfrumusețezi și să-ți întinerești chipul.

  Dacă nu apelezi la un profesionist riști să obții o linie a sprâncenelor greșită, să ai sprâncene inegale, rărite, dezordonate, unite sau îndepărtate și lista cu dezavantaje poate continua. Cel mai indicat este să mergi la sigur, iar pentru asta te invităm la noi la salon. Specialistul de la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center îți va explica avantajele folosirii tehnicii NEYES de stilizare a sprâncenelor. Cu ajutorul lui vei alege linia corectă a sprâncenelor în funcție de caracteristicile fizionomiei și vei decide:

  • Cât de groase să fie sprâncenele (mai subțiri, foarte subțiri sau groase)
  • Ce culoare să aibă (deschis, mediu sau închis)
  • Cum să arate forma sprâncenelor (mai curbate, rotunde, drepte, pătrățoase, ascuțite)
  • Ce tip de sprâncene vei avea (fine, naturale, intense, definite, elegante).

  Prin tehnica NEYES se vopsesc doar firele de păr ale sprâncenelor, nu și pielea. Vopseaua de sprâncene este special creată, este de calitate, nu irită pielea. Se folosește un mini epilator profesional cu ceară care dispune de un sistem de minimizare a iritației. Sprâncenele sunt realizate perfect prin folosirea unei folii speciale, este un șablon personalizat pentru fiecare clientă în parte. Cu șablonul se poate defini forma perfectă a sprâncenelor care să completeze într-un mod armonios forma ochilor.

  Cu ajutorul produselor de îngrijire profesionale îți poți contura perfect sprâncenele și acasă.

  Te invităm la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. 

  Vizionează și tutorialul video pentru stilizarea sprâncenelor prin tehnica NEYES prezentat la noi pe site și nu ezita să ne ceri mai multe sfaturi privind înfrumusețarea sprâncenelor.

  Alte avantaje la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare sunt :

  • Toate serviciile sunt premium și au prețuri accesibile.
  • Clienții fideli au reduceri substanțiale.
  • Clienții se pot abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutățile despre promoții, vouchere gratuite și oferte avantajoase.

  Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

  Programări la telefon: +40756045281.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img