More


  VIDEO. CERERE în CĂSĂTORIE. Cel mai FRUMOS CADOU înainte de CRĂCIUN

  =

  O tânără și frumoasă sătmăreancă a primit cel mai frumos cadou posibil chiar îniante de Crăciun. A fost cerutăîn căsătorie de iubitul ei, dar nu oricum.

  În urmă cu cce timp, între Andreea Fărcaș, din Gelu, și Kása Károly, din Eriu Sâncrai, comuna Craidorolț, s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste.

  Între timp, tânărul s-a înscris la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni, iar sâmbătă, chiar înainte de Crăciun, acesta a depus jurământul. De la un astfel de eveniment nu putea să lipsească și ubita lui, Andreea. Numai că cea surprinsă a fost tocmai ea.

  După depunerea jurământului militar, Kása Károly a venit, însotți de câțiva colegi, în locul în care se afla Andreea, a îngenunchiat înaintea ei cu inelul de logodnă în mână, și a cerut-o de mireasă.

  Deși foarte emoționată și suprinsă de gestul cavaleresc făcut de tânăr, Andreea nu s-a pierdut cu firea și a spus DA, la cerea făcută de tânărul viitor jandarm. Răspunsul Andreei a fost răsplătiți cu aplauze și urale de către colegii tânărului.

  Astfel că, în viitor, cei doi frunoși tineri se vor căsători și civil, și religios și, foarte probabil, va avea loc și o nuntă.
  Kása Károly este din Eriu Sâncrai, comuna Craidorolț. El a absolvit cursurile Universității „Vasile Goldiș”, după care s-a înscris la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni.

  Andreea Farcaș este satul Gelu și a studiat la Școala Postliceală Sanitară de Stat din Satu Mare.

  Redacțiile Gazeta de Nord Vest și Nord Vest TV le urează celor doi
  CASĂ DE PIATRĂ!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img