More


  VIDEO/FOTO. Cel mai frumos CADOU DE CRĂCIUN. CENTURA CAREIULUI, recepționată

  =


  Recepția variantei de ocolire a municipiului Carei are loc în cursul zilei de azi. Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), ai executantului lucrărilor, firma ARL Cluj Napoca, și ai Poliției Rutiere, s-au întâlnit în această dimineață la sediul Primăriei Carei, de unde s-au deplasat la centura municipiului în vederea inspectării lucrărilor.

  Au fost astfel prezenți directorul CNAIR Cluj Napoca, Crina Lăpușan, directorul Drumuri Naționale, filiala Satu Mare, Petrică Ardelean, directorul firmei constructoare, ARL Cluj, Dan Mihancea, primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, dar și Comisia de recepție a lucrărilor condusă de Mariana Lența.

  Primarul Careiului, Eugen Kovacs, s-a declarat bucuros de finalizarea investiției, care va scoate traficul greu din centrul municipiului. Acest lucru va permite implementarea în bune condiții a proiectului de mobilitate urbană, care prevede și reabilitarea tronsonului din Drumul Național 19 aflat pe raza municipiului, respectiv Calea Mihai Vitezul și Calea 25 Octombrie.

  De asemenea, directorul ARL, Dan Mihancea, a arătat că lucrările la Centura Careiului s-au desfășurat, la partea pe care a lucrat această firmă, fără nicio problemă.

  Directorul CNAIR Cluj, Crina Lăpușan, s-a arătat încântată de faptul că această investiție a fost finalizată, exprimându-și speranța că în cel mai scurt timp posibil va fi finalizată și Centura municipiului Satu Mare.

  Totodată, managerul Nord Vest TV și Gazeta de Nord Vest, Mircea Govor, colaborator al firmei ARL Cluj, și-a exprimat bucuria față de realizarea acestei investiții, adăugând faptul că este o investiție a Guvernului României.

  După recepția tehnică a Centurii de ocolire a municipiului Carei, aceasta va fi dată în folosință. Drumul în lungime de circa 10,5 km, poate fi parcurs în circa 8 minute.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img