More


  Porca miseria, nu mai poți tăia râtanul în voie că-ți și bat carabinierii la poartă

  =

  Facem ce facem, noi românașii, și reușim să ieşim în evidenţă pe unde umblăm. Aşa cum am scris şi ieri, o ispravă a reușit-o patru urmași de-ai lui Dracula care stabiliți în Italia au produs un val de indignare după ce au tăiat un porc în propria curte, fără a ţine cont de legislaţia din Peninsulă, care impune respectarea unor norme stricte atunci când e vorba de sacrificarea animalelor.
  După ce ştirea a fost publicată de „Il Messaggero”, a declanşat un val de reacţii atât în “Cizmă” cât şi în întreaga Europă, cititorii italieni cerând ca cei patru să „fie trataţi aşa cum au tratat ei animalul”, neştiind probabil că în România tăiatul porcului este un obicei străvechi care ţine şi în zilele noastre şi cel mai probabil românaşii noştri ducând dorul ţării şi obiceiurilor natale au reuşit să o “comită”. Un porc pe jumătate ars, abandonat pe o masă într-o curte, apoi acoperit cu un sac de plastic negru, sub privirile a doi agenţi de la poliţia locală din oraşul Anzio, lângă Roma. Este una din fotografiile publicate de cotidianul “Il Messaggero”, pentru a ilustra amplul articol despre cei patru români denunţaţi pentru că au ucis “în mod abuziv” un porc, de sărbători.
  Sigur că pentru cei pattru români a fost cel mai “scump” Crăciun, având în vedere că tăiatul porcului s-ar putea să îî coste o amendă de până la 150.000 de euro. Rămânem la vorba românului: “scump, dom’le scump!”. În ţară, cu tot cu drumul, cadouri era mult mai ieftin!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img