More


  Deputatul Ioana Bran: Felul în care acționează președintele este abuziv şi ilegal!

  =

  Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a reacționat ferm după ce președintele Klaus Iohannis a blocat din nou numirea Liei Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării regionale și administrației publice.
  Redăm integral poziția deputatului sătmărean:
  “Preocupat doar de viitoarele alegeri, dl Iohannis a blocat din nou numirea Liei Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării regionale și administrației publice.
  Lia Olguța Vasilescu este un politician cu experiență, a fost și este deputat și a fost primar al Craiovei. A fost un ministru performant care a gestionat noile legi ale salarizării și pensiilor, legi extrem de importante.
  Argumentele dlui Iohannis legate de competență se întorc împotriva sa. Domnia-sa a fost profesor de liceu, meditator cu multe case („ghinion!”), primar specialist în restituirea către sine a unor imobile care nu i-au aparținut. Nicio altă calificare, nicio performanță politică.
  Felul în care acționează președintele este abuziv și ilegal. Statutul său de mediator și factor de echilibru în societate s-a pierdut demult. Iar refuzul nominalizării unui ministru căruia în trecut i-ai primit jurământul și i-ai strâns mâna ne arată un președinte frustrat și ranchiunos.
  Disprețul său evident pentru Lia Olguța Vasilescu, dar și pentru doamna Prim-Ministru, căreia i-a cerut demisia de mai multe ori, mă face să mă întreb dacă nu cumva președintele are o problemă cu femeile puternice implicate în politică?” – afirmă deputatul Bran Ioana.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img