More  Love is in the air!!!

  14 februarie dă startul sezonului în care cei mai îndrăgostiţi simt că “iubirea pluteşte în aer”, chiar dacă Valentine’s Day nu este o sărbătoare autohtonă. Dacă vă aflaţi printre ei vă sugerăm câteva mesaje romantice, amuzante, pe care le puteţi trimite celor dragi pentru a vă arăta sentimentele.

  ”Chiar dacă am tuse, durere-n gât, frisoane şi stări de oboseală, cu sau fara gripă porcină… dragostea pentru tine mă bagă-n boală.”
  ”Crezi în dragoste la prima vedere sau e nevoie să mai trec o dată pe lângă tine?”
  ”Voi merge alături de tine pe stradă cu o condiţie: ascunde-ţi aripile pentru ca lumea să nu ştie că eşti îngerul meu!”
  ”Sunt 6 miliarde de oameni în lumea asta. Nu ştiu de ce-ţi dau ţie mesaje. Poate pentru că 5.999.999.999 de oameni nu te pot înlocui!”
  ”Picioarele tale sunt obosite? Pentru că ai alergat prin mintea mea toată ziua.”
  ”Sunt un poliţist şi te arestez pentru că eşti tu. E ilegal să fii atât de frumoasă şi sexy. Sentinţa este închisoare pe viaţă în inima mea.”
  ”Buzele tale par să se simtă singure. N-ar vrea sa le întâlnească pe ale mele?”
  ”Mi-e frică să merg cu maşina când sunt cu tine. Pentru că alături de tine sunt beat de fericire şi ar putea să-mi ia permisul.”
  ”Sunt la dietă, aşa că de Valentine’s Day poţi să-mi cumperi bijuterii în loc de bomboane de ciocolată. Te iubesc!”

  P.S. – Iar dacă cumva vreuna dintre cititoarele noastre nu are un partener pentru Valentine’s Day, publicația noastră vă sare în ajutor și vă prezintă această bomboană de băiat, dispus să-și petreacă această minunată zi cu oricine se simte singură. Detalii în privat :))

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE