More


  Baba și contrabanda

  - Advertisement -

  Lovitură grea dată de către polițiștii tășnădeni contrabandei cu țigări! Capo di tutti capi ( varianta feminină) a contrabandei cu țigări din orașul Tășnad, un fel de Don Corleone cu fustă, în etate de 79 de primăveri, a fost prinsă de către oamenii legii că avea asupra sa 1.600 de fire țigarete de proveniență ucraineană cu scopul de a le oferi spre vânzare. În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii asimilate contrabandei.

  Până să fie depistată contrabandista din Tășnad, recordul de vârstă, în această infracțiune, era deținut de către o bunicuță de 75 de ani, din Mangalia.

  Suntem curioși cine i-a dat marfa bătrânei să o livreze pe piață sau poate că, sub ”anonimatul” vârstei, era chiar ea cea care o aducea de peste graniță. Rea-mintim că unul dintre cele mai spectaculoase metode de transport a țigărilor de contrabandă, în Satu Mare, s-a făcut cu …avionul. Toată grozăvia a fost descoperită, anul trecut, când lucrătorii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu, în apropierea frontierei de stat, cu ajutorul aparaturii din dotare, au observat o persoană care nu își justifica prezența în zonă. În imediata apropiere a fost observat și un aparat de zbor de mici dimensiuni care a lăsat pe teritoriul României un pachet. La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție care a procedat la cercetarea zonei, fiind descoperite două colete ce conțineau țigări. Acestea au fost duse la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 1.000 pachete cu ţigări de proveniență ucraineană.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img