More


  După metoda “Accidentul”, încercăm cu metoda “Loz în plic”!

  - Advertisement -

  Mare-i grădina Domnului și am adăuga parcă și mai mare e imaginația hoților din România…
  Aceștia se specializează din mers și găsesc noi și noi metode prin care fură bani, în special de la vârstnici, după numeroasele cazuri de înşelăciune prin metoda “Accidentul”.
  Acum a venit rândul celor de la Loteria Română să iasă pe piață cu un comunicat prin care să avertizeze populația, și mai ales pe vârstnici, că în ultima perioadă s-au înmulţit cazurile de persoane, în special vârstnici, care au fost înşelate de către indivizi necunoscuţi cu lozuri în plic falsificate, cu premii constând în autoturisme.
  „Precizăm pe această cale că produsele de tip loz instant se comercializează exclusiv în spaţiile autorizate de C.N. Loteria Română (agenţii proprii, agenţii mandatare, punctele de vânzare autorizate din cadrul grupului Carrefour, Inmedio şi Tabac Xpress) şi numai de către angajaţii din spaţiile respective”, a informat compania de stat într-un comunicat.
  Totodată, menţionăm faptul că, în prezent, Loteria Română deţine în portofoliul de produse doar lozuri care oferă, exclusiv, premii în bani.
  Metoda nu pare a fi chiar nouă (cei care sunt fani ai filmelor românești cu BD în acțiune la munte și la mare își amintesc că erau lozuri false și prin anii 70 ) și se leagă oarecum de cea a accidentului…Păi, mai întâi, îi oferi omului la loz în plic un autoturism și apoi îl anunți chiar tu că a făcut un accident…Și e bun de plată … Fraierul… Așa că atenție mare. Mama escrocilor e mereu gravidă!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img