More  Eurodeputatul PSD Ţapardel: Iohannis are propria agendă publică. Duce cinismul pe cele mai înalte culmi

  Eurodeputatul PSD Claudia Ţapardel a afirmat, miercuri, că preşedintele Klaus Iohannis „duce cinismul pe cele mai înalte culmi”, iar prin retrimirea bugetului la Parlament urmăreşte blocarea Guvernului.
  “Curtea Constituţională a respins obiecţia de neconstituţionalitate ridicată de preşedintele Klaus Iohannis împotriva legii bugetului de stat pe 2019. În ciuda deciziei CCR, şeful statului continuă în mod cinic războiul cu românii şi decide să retrimită bugetul la Parlament, cu efecte devastatoare la adresa României. Nimeni şi nimic nu pare să nu-l mai oprească pe Klauss Iohannis din tentativa sa de a arunca ţara în haos. Nici măcar judecătorii CCR nu au reuşit să îl convingă pe Iohannis că trebuie să promulge cea mai importantă lege a acestei ţări, fără de care românii nu pot primi pensii şi salarii mărite şi fără de care România nu se poate dezvolta. Este tot mai clar că preşedintele Iohannis, care duce cinismul pe cele mai înalte culmi, are propria agendă publică, iar pe această agendă se află un singur punct: blocarea guvernului”, a declarat Claudia Ţapardel, printr-un comunicat de presă remis, miercuri, MEDIAFAX.
  Aceasta a explicat că şeful statului amână măsurile pe care actuala coaliţie doreşte să le ia pentru a creşte nivelul de trai al românilor.
  “Retrimiterea bugetului de stat în Parlament nu face decât să amâne toate măsurile pozitive, prin care actuala coaliţie de guvernare doreşte să crească nivelul de trai al românilor, dar şi punerea în aplicare a celui mai ambiţios program de investiţii în infrastructură, educaţie şi sănătate. Ce câştigă preşedintele Klaus Iohannis prin această atitudine? Absolut nimic! În schimb, românii asistă neputincioşi la acest război fără sfârşit declanşat de la Palatul Cotroceni. Preşedintele Klauss Iohannis nu înţelege că la guvernare nu se află <<Guvernu său>>, care a eşuat lamentabil cât a fost la guvernare, ci o coaliţie care guvernează pentru români şi pentru această ţară. Acesta este şi motivul pentru care actualul şef al statului face orice doar pentru a pune beţe în roate. Este foarte uşor să stai pe margine şi să arunci cu pietre, aşa cum face Iohannis, care a dovedit în cei 5 ani de mandat că nu ştie decât să dărâme ce construiesc alţii”, a completat Ţapardel.
  Ea a adăugat faptul că cel mai grav lucru este că şeful statului mai vrea un mandat, argumentând că acesta este un preşedinte “mai toxic” decât Traian Băsescu.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE