More  PSD: Stadioanele Giuleşti şi Ghencea vor avea facilităţi de antrenament de top

  Stadioanele Giuleşti şi Ghencea, care sunt reconstruite pentru Euro 2020, vor avea facilităţi de antrenament de top, precizează Partidul Social Democrat într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

  “Euro 2020 – suntem gata de acţiune! Se lucrează susţinut la construcţia celor două noi stadioane magnifice – Giuleşti şi Ghencea. Cu spaţii largi de joacă, facilităţi de antrenament de top, scaune optimizate pentru spectatori şi multe altele. Aceste stadioane vor permite românilor – sportivi ori susţinători – să se bucure de facilităţi superioare, la fel ca în cele mai avansate ţări din UE! Sperăm totodată să dăm un semnal de încredere copiilor noştri – viitorii sportivi ai României. Trebuie să îi susţinem, să le oferim cele mai bune oportunităţi”, se arată în comunicat.

  Social-democraţii adaugă că educaţia sportivă nu se opreşte la şcoală.

  “Este important să le arătăm că avem încredere în ei, că îi susţinem să-şi îndeplinească visele şi să-şi formeze o mentalitate de învingători. Continuaţi să fiţi alături de noi pentru a vedea cum progresează construcţia celor două stadioane”, se menţionează în comunicatul PSD.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE