More


  PSD: Stadioanele Giuleşti şi Ghencea vor avea facilităţi de antrenament de top

  =

  Stadioanele Giuleşti şi Ghencea, care sunt reconstruite pentru Euro 2020, vor avea facilităţi de antrenament de top, precizează Partidul Social Democrat într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

  “Euro 2020 – suntem gata de acţiune! Se lucrează susţinut la construcţia celor două noi stadioane magnifice – Giuleşti şi Ghencea. Cu spaţii largi de joacă, facilităţi de antrenament de top, scaune optimizate pentru spectatori şi multe altele. Aceste stadioane vor permite românilor – sportivi ori susţinători – să se bucure de facilităţi superioare, la fel ca în cele mai avansate ţări din UE! Sperăm totodată să dăm un semnal de încredere copiilor noştri – viitorii sportivi ai României. Trebuie să îi susţinem, să le oferim cele mai bune oportunităţi”, se arată în comunicat.

  Social-democraţii adaugă că educaţia sportivă nu se opreşte la şcoală.

  “Este important să le arătăm că avem încredere în ei, că îi susţinem să-şi îndeplinească visele şi să-şi formeze o mentalitate de învingători. Continuaţi să fiţi alături de noi pentru a vedea cum progresează construcţia celor două stadioane”, se menţionează în comunicatul PSD.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img