More


  Coșul de Paște, oferit de Nord Vest TV

  =

  Persoanele care s-au înscris în cadrul emisiunii “Ora Adevărului” moderată de Victor Constantinovici vor avea masa mai îmbelșugată de Paște. Peste 150 de pachete au ajuns la telespectatorii postului Nord Vest TV, odată cu finalizarea campaniei “Coșul de Paște”.

  Pensionarii care au urmărit emisiunea “Ora Adevărului” și au sunat să se înscrie pe listă au primit un cadou, astfel ca masa de sărbători să fie abundentă și diversificată. Evenimentul a fost de un real succes și s-a desfășurat, ieri, la restaurantul Veneția.


  Evenimentul a fost deschis în cel mai frumos mod, cu o priceasnă interpretată de cel mai îndrăgit interpret al Sătmarului, Petrică Mureșan. Artistul a fost în fiecare an alături de telespectatorii Nord Vest TV. Sponsorii de anul acesta au fost Jenica Sabou, Adrian Albu, Cosmin Rațiu, Adrin Ştef,Sindicatul DSV și Gabriel Iuga.

  La eveniment a fost prezent , Adrian Ștef, care a adresat câteva cuvinte celor prezenți.

  “Este un eveniment așteptat în fiecare an cu drag. Pe lângă faptul că face lucruri bune acest eveniment , care dăruiește, aduce zâmbete, aduce lucruri frumoase, mai reușește să angreneze oameni, societăți, comunitatea noastră, în a simți cât de important este să ții legătura cu semenul tău, să fii alături de el, să stârnească, să pornească în noi acele sentimente care trebuie să ne copleșească în aceste momente, dar nu numai. Felicitări pentru acest frumos eveniment!”, a spus Adrian Ștef.

  Este deja al 10-lea an în care telespectatorii Nord Vest TV sunt răsplătiți pentru fidelitate în acest mod. Cu ocazia sărbătorilor pascale, echipa Nord Vest TV și Gazeta de Nord-Vest urează tuturor cetățenilor județului Satu Mare multă sănătate, liniște în suflet, forțe înnoite de muncă și renaștere pe toate planurile.Iar în perioada sărbătorilor să urmărească emisiunile şi programul special oferit cu drag de Nord Vest TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img