More


  Întâlnire regională cu susținătorii ALDE în județul Satu Mare

  =

  Echipa de campanie a lui Ovidiu Silaghi, candidatului sătmărean pentru un mandat în Parlamentul European, a continuat, și la acest sfârșit de săptămână, șirul întâlnirilor regionale pentru pregătirea alegerilor europarlamentare. De această dată, reprezentanții organizațiilor ALDE din regiunea de Nord-Vest a județului Satu Mare au fost convocați la întâlnire la Botiz, unde primarul Mureșan Ioan a asigurat și de această dată o găzduire exemplară.

  Temele aduse în discuție au vizat potențialul partidului de a obține un scor bun în fiecare zonă a județului Satu Mare. Ședința a debutat cu cuvantul de deschidere adresat de către Stelian Victor Fedorca, secretar general adjunct ALDE: “Tara Oasului in Parlamentul European, prin Ovidiu Silaghi.”

  Locurile de la masa de prezidiu au fost ocupate de Ovidiu Silaghi, președintele organizației ALDE SM, fost ministru și eurodeputat; Adrian Stef, liderul municipal al organizației ALDE SM; Claudiu Sulea, secretar ALDE SM; Dan Babut, responsabilul rețelei electorale; Cosmin Bota, responsabilul zonei convocate; Andrea Bologa, președinte OFLDE SM; Claudiu Tămășan, președinte TLDE SM; Crina Ciceu, vicepreședinte TLDE SM și Renato Crîșmar, președinte CE-ALDE SM.

  Tot în acest week-end, Organizația Municipală ALDE Satu Mare și-a adus aportul la campania de împădurire din această primăvară, desfășurând o acțiune de voluntariat, sâmbătă, în pepiniera Pădurii Mari din Dorolț având ca motto ”Fă-ți datoria de om, plantează un pom!”.

  Cei 30 de membri ALDE Satu Mare prezenți, în frunte cu președintele Ovidiu Silaghi, candidat la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, sub îndrumarea doamnei inginer Deneș Ioana și a pădurarului Bandula Vasile din cadrul Ocolului Silvic Satu Mare, au plantat puieți de tuia, frasin și mesteacăn, pentru regenerarea pădurii din zonă.

  Inițiativa a aparținut președintei Organizației Municipale OFLDE Satu Mare, Ioana Rațiu, susținută de președintele Organizație Municipale Satu Mare, Adrian Ștef.

  ”Acțiunea se dorește a fi un imbold spre a contribui fiecare la îmbunătățirea calității mediului și, drept consecință, a calității vieții” – a declarat Ovidiu Silaghi, încântat de participarea la această activitate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img