More


  Ministrul Apelor și Pădurilor, în vizită în județul Satu Mare

  =

  Ministrul Apelor şi Pădurilor – Ioan Deneş va efectua astăzi, 4 aprilie, o vizită de lucru în judeţul Satu Mare. Cu această ocazie, va vizita o serie de obiective din județ.

  Programul vizitei
  Programul vizitei va începe la ora 10:00 – Plantare puieţi Pădurea Mujdeni. În continuare, de la ora 11.00 , ministrul Ioan Deneș va vizita obiectivul “Amenajare Valea Rea, jud. Satu Mare“.
  De la ora 11.45, ministrul Apelor și Pădurilor va participa la o ședință în cadrul Primăriei Negrești Oaș.
  După-amiază, de la ora 14.00, va fi vizitată ”Amenajare Valea Lechincioara şi Valea Bârloagele”, iar vizita ministrului Ioan Deneș în județ se va finaliza la Lacul de Acumulare de la Călinești Oaș.

  Ministrul Muncii a fost la Satu Mare săptămâna trecută
  Ultima vizită a unui ministru în județ a avut loc în urmă cu o săptămână, când la Satu Mare s-a aflat ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius-Constantin Budăi. Acesta a venit la Satu Mare cu scopul de a încerca găsirea unor soluții de rezolvare a conflictului de muncă de la societatea comercială Electrolux România.
  La vremea respectivă, ministrul s-a întâlnit atât cu sindicaliștii, cu greviștii, cât și cu cei din conducerea Electrolux. De altfel, a reușit să pună cele două părți la masa negocierilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img