Ciolacu: Mihai Tudose trebuie să-mi mulţumească pentru multe şi eu lui

 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că le mulţumeşte deputaţilor ALDE pentru susţinerea coaliţiei.
Întrebat dacă le va mulţumi celor de la ProRomânia pentru susţinerea prin vot, Ciolacu a spus că “Mihai Tudose trebuie să-mi mulţumească pentru multe şi eu lui”.
„Nu s-au negociat voturile de la ALDE. PSD şi cu ALDE sunt în coaliţie. Îmi cer scuze, am făcut o greşeală în discursul din Camera Deputaţilor unde am uitat să le mulţumesc în mod special celor de la ALDE. Voi avea o relaţie corectă cu toate grupurile parlamentare”, a declarat noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, după votul de susţinere din Parlament.
El a declarat că susţinerea din partea ALDE nu are “absolut nicio legătură” cu cererea de urmărire penală a preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.
Ciolacu a afirmat că îi este recunoscător deputatului ProRomânia Mihai Tudose şi că i-a mulţumit deja pentru votul de susţinere.
„Mihai Tudose trebuie să-mi mulţumească pentru multe şi eu lui. Am făcut-o deja. Rostul meu este să am o relaţie cu toate grupurile parlamentare”, a afirmat Marcel Ciolacu.
Despre întâlnirea pe care a avut-o cu premierul Viorica Dăncilă dinaintea votului pentru noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu a declarat că “asta înseamnă politică”. “Asta înseamnă negociere, dialog”.
În ceea ce priveşte deschiderea arătată de noua conducerea PSD pentru foştii membri, deputatul social-democrat de Buzău a afirmat că: “Logo-ul oraşului Municipiului Buzău este «Buzău un oraş deschis» , aşa o văd şi declaraţia doamnei primar general şi a doamnei prim ministru”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Se prefigurează o nouă gândire politică românească?

Din ce în ce mai mulți politicieni români au început să ia atitudine împotriva unor „metehne” moștenite de la Puterile care s-au perindat o...

Atenție la… neatenție!

Suntem în luna cadourilor, premergătoare sărbătorilor de iarnă și sătmărenii străbat magazinele cu speranța că își vor cumpăra ceva care să le bucure sufletul...

153 misiuni şi situații de urgență gestionate într-o săptămână de ISU

Perioada 02 – 08.12.a.c. a fost una încărcată pentru pompierii sătmăreni. Pe lângă cele 113 intervenții SMURD, salvatorii profesioniști au intervenit pentru stingerea a...

Istvan Kovacs va conduce un meci de gală în Liga Campionilor

Arbitrul careian Istvan Kovacs va conduce meciul dintre Paris Saint-Germain şi Galatasaray Istanbul, care va avea loc miercuri, 11 decembrie, de la ora 22:00,...

MM Andrei Istrățescu se impune din nou la Cupa Orașului Tășnad

În perioada 4-8 decembrie s-a desfășurat Cupa Orașului Tășnad la șah, ediția cu numărul 7. Ultimul mare turneu din județul Satu Mare din 2019...