Ciolacu: Mihai Tudose trebuie să-mi mulţumească pentru multe şi eu lui

 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că le mulţumeşte deputaţilor ALDE pentru susţinerea coaliţiei.
Întrebat dacă le va mulţumi celor de la ProRomânia pentru susţinerea prin vot, Ciolacu a spus că “Mihai Tudose trebuie să-mi mulţumească pentru multe şi eu lui”.
„Nu s-au negociat voturile de la ALDE. PSD şi cu ALDE sunt în coaliţie. Îmi cer scuze, am făcut o greşeală în discursul din Camera Deputaţilor unde am uitat să le mulţumesc în mod special celor de la ALDE. Voi avea o relaţie corectă cu toate grupurile parlamentare”, a declarat noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, după votul de susţinere din Parlament.
El a declarat că susţinerea din partea ALDE nu are “absolut nicio legătură” cu cererea de urmărire penală a preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.
Ciolacu a afirmat că îi este recunoscător deputatului ProRomânia Mihai Tudose şi că i-a mulţumit deja pentru votul de susţinere.
„Mihai Tudose trebuie să-mi mulţumească pentru multe şi eu lui. Am făcut-o deja. Rostul meu este să am o relaţie cu toate grupurile parlamentare”, a afirmat Marcel Ciolacu.
Despre întâlnirea pe care a avut-o cu premierul Viorica Dăncilă dinaintea votului pentru noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu a declarat că “asta înseamnă politică”. “Asta înseamnă negociere, dialog”.
În ceea ce priveşte deschiderea arătată de noua conducerea PSD pentru foştii membri, deputatul social-democrat de Buzău a afirmat că: “Logo-ul oraşului Municipiului Buzău este «Buzău un oraş deschis» , aşa o văd şi declaraţia doamnei primar general şi a doamnei prim ministru”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Nu vor exista măsuri de relaxare de la 1 iulie

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, întrebat despre următoarea etapă de relaxare care ar fi urmat să includă și posibila deschidere a restaurantelor, că...

E clar, e țeapă!!!

După ce polițiștii sătmăreni au anunțat săptămâna trecută că i-au prins pe cei doi escroci care încercau să înșele niște tășnădeni prin metoda ”Ghiulul”,...

Kovacs Istvan a arbitrat derby-ul CFR Cluj –U Craiova

Cea mai controversată fază a derby-ului CFR Cluj – Universitatea Craiova, scor 2-3, a avut loc în minutul 6. Valentin Costache a căzut în...

Se joacă fără spectatori la meciurile naţionalei din Liga Naţiunilor

Prima reprezentativa a Romaniei ar urma sa revina pe teren dupa aproape un an de inactivitate in luna septembrie odata cu debutul unei noi...

Minaur Baia Mare și-a reluat antrenamentele

Lotul echipei de handbal feminin CS Minaur Baia Mare s-a reunit în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2020-2021, luni efectuând primul antrenament sub comanda...