Ciolacu: Mihai Tudose trebuie să-mi mulţumească pentru multe şi eu lui

 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că le mulţumeşte deputaţilor ALDE pentru susţinerea coaliţiei.
Întrebat dacă le va mulţumi celor de la ProRomânia pentru susţinerea prin vot, Ciolacu a spus că “Mihai Tudose trebuie să-mi mulţumească pentru multe şi eu lui”.
„Nu s-au negociat voturile de la ALDE. PSD şi cu ALDE sunt în coaliţie. Îmi cer scuze, am făcut o greşeală în discursul din Camera Deputaţilor unde am uitat să le mulţumesc în mod special celor de la ALDE. Voi avea o relaţie corectă cu toate grupurile parlamentare”, a declarat noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, după votul de susţinere din Parlament.
El a declarat că susţinerea din partea ALDE nu are “absolut nicio legătură” cu cererea de urmărire penală a preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.
Ciolacu a afirmat că îi este recunoscător deputatului ProRomânia Mihai Tudose şi că i-a mulţumit deja pentru votul de susţinere.
„Mihai Tudose trebuie să-mi mulţumească pentru multe şi eu lui. Am făcut-o deja. Rostul meu este să am o relaţie cu toate grupurile parlamentare”, a afirmat Marcel Ciolacu.
Despre întâlnirea pe care a avut-o cu premierul Viorica Dăncilă dinaintea votului pentru noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu a declarat că “asta înseamnă politică”. “Asta înseamnă negociere, dialog”.
În ceea ce priveşte deschiderea arătată de noua conducerea PSD pentru foştii membri, deputatul social-democrat de Buzău a afirmat că: “Logo-ul oraşului Municipiului Buzău este «Buzău un oraş deschis» , aşa o văd şi declaraţia doamnei primar general şi a doamnei prim ministru”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Plăcile porțelanate Ultime – design-ul care vă va schimba viața

O adevărată explozie s-a produs în momentul în care plăcile și-au făcut loc în amenajările interioare. Ele au rolul de a scoate în evidență...

Senatorul PSD, Gabriel Leș, încredere deplină în victoria Vioricăi Dăncilă la Prezidențiale

Gabriel Leș, senator PSD de Satu Mare, președinte al Organizației Municipale PSD Satu Mare a transmis un mesaj încurajator în cadrul evenimentului de lansare...

Medalion literar Radu Sergiu Ruba – 65, la Satu Mare

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, în colaborare cu Asociația Scriitorilor de Nord Vest,...

Zilele Filmului Românesc la Satu Mare: premiere de la Cannes, Berlin și TIFF

Patru producții românești recente, lansate la Cannes, Berlin sau TIFF, vin la Satu Mare pe 18 și 19 octombrie, în Caravana Zilele Filmului Românesc...

Expoziție “Delta Dunării”

Muzeul Judeţean Satu Mare vă invită la vernisajul expoziţiei de fotografii “Delta Dunării”, expoziţie realizată de artiştii fotografi tulceni Daniel Petrescu, Iliuţă Goean, Valeriu...