More    Dăncilă: Majoritatea care susţine Guvernul e în continuare solidă, fapt dovedit de votul de alegere a preşedintelui Camerei

    Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că majoritatea parlamentară care susţine actualul Guvern este în continuare solidă, fapt dovedit inclusiv de votul de alegere a preşedintelui Camerei Deputaţilor şi că îşi va duce mandatul mai departe.
    “Guvernul a fost învestit de Parlament în baza votului acordat de români în decembrie 2016, iar majoritatea parlamentară care susţine acest Guvern este în continuare solidă, fapt dovedit inclusiv de votul de alegere a preşedintelui Camerei Deputaţilor. Ne vom continua mandatul potrivit prevederilor constituţionale. Avem un program de guvernare şi o preşedinţie rotativă a Consiliului Uniunii Europene cu rezultate apreciate de partenerii noştri externi, prin urmare este datoria noastră să continuăm pe acest drum. Este însă esenţială o legătură mult mai strânsă cu oamenii şi să fim mult mai aproape de aşteptările lor. Sunt premierul tuturor românilor, indiferent de convingerile politice şi, aşa cum am menţionat, îmi voi duce mandatul mai departe”, a spus Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.
    Social-democratul Marcel Ciolacu a fost ales, miercuri, de plenul Camerei Deputaţilor în funcţia de preşedinte al acestui for.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE