More


  Evenimentul caritabil „Rotaract pentru Sănătate”, la ediție aniversară!

  - Advertisement -

  Rotaract Club Satu Mare, în parteneriat cu DJST Satu Mare, Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local Satu Mare, organizează a 5-a ediție a evenimentului caritabil „Rotaract pentru Sănătate”! Astfel, voluntarii vă invită să luați parte la competițiile sportive cu premii mari, care vor avea loc la Centru de agrement „Tabere”, sâmbătă, 8 iunie, începând cu ora 9:00!

  Evenimentul este dedicat tuturor iubitorilor de sport, celor care sunt preocupați de alimentația și de sănătatea lor, copiilor și celor care vor să petreacă o zi plină de activități sportive. Pe lângă activitățile sportive, organizatorii au anunțat că participanții vor avea parte și de voie bună, muzică și mult soare în suflete! De asemenea, aceștia îi îndeamnă pe sătmăreni să vină pregătiți cu coșurile de picnic.

  În curând vor începe înscrierile online la principalele competiții sportive de la eveniment, volei și fotbal, acestea având cele mai mari premii. Pe lângă volei și fotbal, organizatorii au pregătit și alte activități, precum aruncarea mingii de oină, kangoo jumps, zumba, treasure hunt pentru copii și plimbări cu ponei pentru copii, cu sprijinul Asociației Ecvestre „Perla Neagră”! Mai mult decât atât, în curând se vor anunța și mai multe surprize.

  Rotaract Club Satu Mare vine și în sprijinul Voluntarilor Olimpiști, fondurile strânse din donațiile de la fața locului și din donațiile pentru participare la competițiile sportive fiind folosite la achiziționarea de echipamente sportive pentru copii, cu scopul de a-i atrage către sportul rege. Din donațiile obținute la ediția de anul trecut, organizatorii au achiziționat o pereche de mănuși de box, bandaje, proteză și un echipament sportiv, care au fost donate boxerului sătmărean Rudolf Csaba Bogar, legitimat la CS Voința.
  Voluntarii rotaractieni se arată încântați de faptul că acest proiect a impresionat autoritățile locale, evenimentul obținând finanțare nerambursabilă în categoria proiectelor de tineret, la concursul pentru ONG-uri, organizat de Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, împreună cu Primăria Satu Mare și Consiliul Local Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img