Lavinia Pop: “Când o femeie își pune ceva în cap ori îi iese, ori îi stă bine”

Intrepreta sătmăreancă de muzică populară, Laviania Pop, are 21 de ani, s-a născut în Valea-Vinului, județul Satu-Mare, iar în prezent este studentă în Baia-Mare. O mare a timpului său îl dedică carierei muzicale. Artista s-a destăinuit cititorilor Gazetei de Nord Vest în cadrul unui interviu.

GNV: De unde pasiunea pentru muzică, pe cine moștenești?

Lavinia Pop: Pasiune mea pentru muzică este de când eram mică, dintotdeauna am iubit să cânt.
Nu știam sigur că acesta va fi drumul meu, dar înclinația mea a fost mereu spre a cânta. Moștenesc acest “dar” de la familia mea, bunicii mei sunt niște oameni minunați cărora le-a plăcut dintotdeauna să cânte, și să se bucure de frumos și posibil că de la ei să fi luat și eu dragostea de cantec. Și, bineînțeles Dumnezeu mi-a dat acest har, și a ales ca eu să cânt.

GNV: Cât de greu crezi că este să răzbești în acest domeniu?

Lavinia Pop: În niciun domeniu nu este foarte usor. Există avantaje și dezavantaje, dar sunt convinsă că prin sacrificii, muncă și dorința ca să evoluezi pentru a ajunge acolo unde îți dorești nu are cum, ca visele să nu devină realitate!

GNV: Vorbește-ne puțin despre muzica ta?

Lavinia Pop: Venind dintr-o zonă a codrului, am ales să o și reprezint. De curând am reușit să îmi împlinesc unul dintre vise, acela de a înregistra o priceasnă care mă bucură enorm, lumea a primit-o cu atât de mult drag și este cu succes. Asta mă motivează să nu mă opresc aici, să fac mult mai mult, ba chiar să încerc să abordez cât mai multe genuri muzicale care să fie pe gustul tuturor. Pe această cale vreau să le mulțumesc celor care îmi sunt alături și își doresc ca eu să fiu prezentă la evenimentele importante din viața lor.

GNV: Cu cine ți-ar place să cânți într-un duet?

Lavinia Pop: Am foarte mulți artiști preferați! Dar admirația mea în totalitate este pentru Andra!

GNV: Crezi că imaginea contează? Cât de mare preț pui tu pe acest aspect?

Lavinia Pop: Imaginea contează foarte mult! Lumea este foarte diversă și foarte pretențioasă. Dar sunt convinsă că totuși contează dăruirea și să transmiți ceea ce cânți. Eu încerc să le îmbin pe amândouă, să fiu plăcută publicului atât când mă ascultă, cât și atunci când mă vede.

GNV: La ce proiect lucrezi?

Lavinia Pop: Lucrez la foarte multe proiecte noi. Și sper că de curând să aduc în fața tuturor cântece frumoase la care muncesc acum și sper din suflet să fie pe placul celor care mă apreciază.

GNV: Care este melodia ta de suflet și de ce?

Lavinia Pop: Am foarte multe melodii care îmi sunt dragi.

GNV: Care sunt planurile tale de viitor?

Lavinia Pop: Am o mulțime de planuri care vreau sa le îndeplinesc cu succes. Asa că, îmi doresc să stați aproape și o sa vedeți despre ce este vorba.

GNV: Ai vrut vreodată să renunți, ți s-a părut vreodată că este greu?

Lavinia Pop: Sunt momente și momente, citez “când o femeie își pune ceva în cap ori îi iese, ori îi stă bine”, așa sunt și eu, nu renunț foarte usor la un lucru pe care mi-l doresc.
Sunt foarte ambițioasă și am încredere în ceea ce pot și în ceea ce sunt, iar acestea mă ajută să trec peste orice și sa fac mult mai mult, uneori chiar și peste limita așteptărilor.

GNV: De ce muzica populară și nu alt gen?

Lavinia Pop: Acest gen mă reprezintă cel mai mult. Vreau să le multumesc celor care au avut răbdare sa citească aceste rânduri și le doresc din suflet tuturor un gând bun. Vă port în inima!

Raluca Jofi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Guvernul ia în calcul revenirea la starea de urgenţă. SURSE

Potrivit unor surse Adevărul, la propunerea medicilor, Guvernul Orban ia în calcul reintroducerea stării de urgenţă în zonele în care s-au înregistrat foarte multe...

Marcel Ciolacu, despre legea carantinării şi izolării. “Nu putem vota această lege. Am o dezamăgire personală faţă de Klaus Iohannis”

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat, luni, că parlamentarii social-democraţi nu vor vota în Senat “până când prim-ministrul şi ministrul Sănătăţii nu...

Gabriel Leș: Legea privind carantinarea și este o aberație juridică

Senatorul PSD de Satu Mare, fostul ministrul al Apărării, Gabriel Leș, spune că Legea privind carantinarea și izolarea pe care guvernul Orban o vrea...

Marcel Ciolacu: “Când vom depune moţiunea, ea trece 100%. În acest moment avem 204 voturi”

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit luni pentru a discuta felul în care parlamentarii partidului vor vota în privinţa legii carantinării, iar la sfârşitul...

Handicapat… pe jumătate

Este greu de răspuns de ce parchează unii peste linii, așa cum se vede în imaginea alăturată publicată de activiștii de la DriversSM. Desigur,...