More


  Ministrul Transporturilor inspectează investițiile în infrastructura rutieră a judeţului

  =

  Ministrul Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, va vizita, în cursul zilei de astăzi, marile investiții care au fost finalizate, care sunt în curs de realizare sau ce vor fi realizate în viitor, în ceea ce privește infrastructura rutieră a județului Satu Mare. În periplul său prin județul nostru, ministrul Transporturilor va fi însoțit de președintele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, dar și șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, Crina Lăpușan.

  Programul ministrului Transporturilor și al echipei sale în județul nostru va începe cu vizita DN 19 între localitățile Livada și Negrești Oaș, tronson de drum ce va intra în reabilitare totală în cursul acestui an.
  Apoi, vor fi inspectate lucrările de pe Șoseaua de Ocolire a municipiului Satu Mare, care este, practic, cea mai mare investiție derulată în infrastructura rutieră din județ. Aici lucrările se află în plină desfășurare, urmând să fie terminate, potrivit graficului, la jumătatea anului viitor.
  Tot azi, va fi vizitat și drumul dintre Pișcolt și Scărișoara Nouă. Inițial fiind drum județean, această arteră a fost preluată de Drumurile Naționale și, prin intermediul CNAIR, tronsonul de drum va fi reabilitat în totalitate.
  Nu în ultimul rând, va fi vizitată și Centura Careiului, un alt mare obiectiv realizat de CNAIR, unde lucrările au fost finalizate încă de anul trecut.
  Ministrul Răzvan Cuc, președintele CNAIR, Narcis Neaga, dar și șeful DRDP Cluj, Crina Lăpușan, vor avea, tot în cursul zilei de vineri, o întâlnire la Palatul Administrativ din Satu Mare cu conducerea Prefecturii, a Consiliului Județean, dar și a primarilor din județul Satu Mare.

  Programul complet
  al vizitelor:
  ora 10.00– Vizită DN19 pe tronsonul Negreşti Oaş – Livada şi deplasare spre municipiul Satu Mare
  ora 11.00 – Întâlnire de lucru – sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ. Participanţi: conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare, parlamentari, primari, directori de instituţii.
  ora 12.30 – Vizită de lucru pe şantierul şoselei de ocolire a municipiului Satu Mare şi conferinţă de presă
  ora 14.30 – Deplasare la Carei şi vizită investiţie şi verificarea calităţii lucrărilor la şoseaua de ocolire a municipiului Carei  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img