More  Nu-ți irosi votul. Votează Ovidiu Silaghi, singurul sătmărean cu șanse reale de a ajunge în Parlamentul European

  Președintele ALDE Satu Mare, Ovidiu Silaghi, este singurul sătmărean care are șanse reale de a ajunge în parlamentul European. Pentru asta, însă, sătmărenii trebuie să-i acorde încrederea printr-un mod cât să poate de simplu. Să îi acorde votul la scrutinul de duminică pentru europarlamemtare.

  Ovidiu Silaghi susține că România trebuie să facă parte din spațiul Schengen și că, în calitate de viitor europarlamentar, va milita pentru ca acest deziderat al românilor să fie atins.

  ”Spațiul Schengen trebuie să ne cuprindă! Aderarea la spațiul Schengen nu e un cadou, ci e un drept pe care românii l-au câștigat! În tot acest timp, transportatorii au numărat orele la vamă, și-au socotit pierderile. Toți ne-am câștigat dreptul de a ne mișca liber. Aderarea României la spațiul Schengen acordă transportatorilor mai multe drepturi! Noi, candidații ALDE, susținem drepturile transportatorilor în Europa! Vom milita pentru ca acest drept să fie respectat. Pe 26 mai votează ALDE!”, este mesajul transmis electoratului de Ovidiu Silaghi.

  Pe lângă faptul că este unicul sătmărean care candidează la aceste alegeri, Ovidiu Silaghi merită votul sătmărenilor și pentru ceea ce a făcut el pentru județul Satu Mare în perioada în care a condus diferite ministere din Guvernul României.

  Astfel, pe vremea când Ovidiu Silaghi era ministrul Intreprinderilor Mici și Mijlocii, iar premier era Călin Popescu Tăriceanu, România a aderat la Uniunea Europeană. Practic, negocierile finale s-au purtat în timp ce ovidiu Silaghi era membru al Guvernului României.

  De asemeena, pe timpul în care era ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi și-a adus aportul la începerea demersurilor pentru Centura Sătmarului și la filanizarea podului de la Moftin. Tot pe vremea când a fost ministru Transporturilor, Ovidiu Silaghi a decis preluarea drumului Satu Mare – Odoreu – Apa de la Consiliul Județean și transferarea sa la categoria Drumuri Naționale, astfel că acest tronson de drum a fost reabilitat din banii Ministerului Transporturilor.

  Și, nu în ultimul rând, Ovidiu Silaghi merită voturile sătmărenilor pentru simplu fapt că este… sătmărean. Este singurul sătmărean care ne poate reprezenta județul la Bruxelles.

  Sătmărenii trebuie să țină cont de acest aspect când se prezintă la urne în data de 26 mai.Nu-ți irosi votul. Votează Ovidiu Silaghi!

  Cristian Stan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE