More  ONOARE. Ovidiu Silaghi, apreciat de fostul președinte ALDE Europa, Sir Graham Watson

  Președintele ALDE Satu Mare, Ovidiu Silaghi, candidat eligibil la alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai, a fost apreciat de Sir Graham Watson, fostul președinte ALDE Europa.

  Sir Graham Watson, fostul președinte ALDE Europa, a transmis un mesaj de susținere pentru candidații aALDE România, exprimându-și aprecierea față de activitatea pe care europarlamentari ALDE au desfășurat-o la Bruxelles.

  ”Avem multe provocări comune de înfruntat și una dintre acestea este să construim o Uniune bazată pe valori europene iar pentru aceasta avem nevoie de o economie de succes. Îmi face mare plăcere să văd că pe lista de candidați ALDE România pentru Parlamentul European se găsește prietenul meu, Ovidiu Silaghi, care a fost un ministru de Comerț de succes în România. Avem nevoie de o astfel de experiență la Bruxelles. Norica și Renate au făcut o treabă extraordinare în ultimii 5 ani la Bruxelles și la Strasbourg. Adesea se trece cu vederea acest lucru dar eu pot să vă spun că ele au fost printre cele mai harnice membre ale Parlamentului European. Ați făcut ca țara dumneavoastră și Europa să fie mândră de voi. Dacă ați avea patru, cinci sau chiar mai mulți astfel de oameni am putea obține multe împreună”, a spus Graham Watson la conferința viitorul Europei.

  Mai sunt doar 4 zile până când ne vom vota reprezentanții în Parlamentul European. Doar ALDE poate apăra drepturile românilor în Uniunea Europeană. Nu vrem să fim exportatori de mână de lucru ieftină, de aceea parlamentarii ALDE pe care îi vom trimite la Bruxelles vor susține ideea unui salariu minim la nivel European. ALDE va susține dezvoltarea Autorității Europene pentru Muncă pentru ca drepturile românilor care muncesc, trăiesc sau studiază în UE să fie respectate.

  Pe 26 mai votează ALDE. Pentru o Românie respectată într-o Europă corectă! Mai ales că pe lista ALDE se află singurul sătmărean candidat la alegerile europarlamentare. Votează poziția a 6-a de pe buletinul de vot.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE