More


  Ovidiu Silaghi: Apărarea intereselor economice strategice ale României este prioritatea noastră!

  =

  Candidatul eligibil la alegerile pentru Parlamentul European din această primăvară, sătmăreanul Ovidiu Silaghi, consideră că apărarea intereselor economice strategice ale României este prioritatea noastră! El susține că, la fel ca și colegii săi din ALDE, va face tot ce este necesar, și știe cum să facă asta, ca România să își asigure stabilitatea energetică și să devină un jucător competitiv pe piața regională de energie electrică și gaze naturale.

  ”Energia este elementul esențial râvnit de cei puternici, dar aflat în posesia unui număr limitat de țări. România dispune de resurse dar și de poziție geo-strategică. Cu toate acestea, în familia UE noi nu suntem încă un actor principal. Știm de ce, știm inclusiv pârghiile pe care trebuie să le apăsăm.
  România trebuie să își asigure stabilitatea energetică și poate să devină un jucător competitiv pe piața regională de energie electrică și gaze naturale, inclusiv prin valorificarea zăcămintelor din Marea Neagră.

  Apărarea intereselor economice strategice ale României este prioritatea noastră!”, spune Ovidiu Silaghi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img