More  Premierul Viorica Dăncilă a transmis la Cotroceni propunerile de numire a noilor miniştri

  Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor miniştri pentru portofoliile de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice şi miniştri ai Justiţiei, Fondurilor Europene şi Românii de Pretutindeni.

  „Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a transmis, în această după amiază (miercuri după-amiază – n.r.), preşedintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor miniştri pentru portofoliile de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministru al Justiţiei, ministru al Fondurilor Europene şi ministru pentru Românii de Pretutindeni”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

  Potrivit sursei citate, pentru portofoliul de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României a fost propus Titus Corlăţean, diplomat de carieră, pentru Ministerul Justiţiei, Ana Birchall, cu specializări aprofundate în domeniul juridic, pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Roxana Mânzatu, cu o experienţă de 15 ani în domeniul afacerilor şi fondurilor europene, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost nominalizată Natalia Intotero, care a mai deţinut acest portofoliu.

  Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri dimineaţă că încă nu a vorbit cu preşedintele Klaus Iohannis pentru a-l informa despre noile propuneri la ministere, afirmând că le-a cerut celor propuşi să-şi depună toate documentele, iar discuţia va avea loc ulterior. „Nu am vorbit încă cu dl. preşedinte, pentru că i-am chemat pe toţi cei care au fost propuşi să-şi depună toate documentele. În momentul în care voi vorbi cu dl. preşedinte să trimit şi documentele”, a declarat miercuri Viorica Dăncilă.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE