More


  Premierul Viorica Dăncilă, invitată de onoare la Episcopia Maramureșului și Sătmarului

  - Advertisement -

  Primul ministru al României, Viorica Dăncilă, a fost duminică invitata de onoare a Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului. A participat, alături de prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, și de președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, la evenimentul de decernare a titlului de cetățean de onoare al județului Maramureș pentru Înaltpreasfinția Sa Părintele Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale și Meridionale, care a avut loc la Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului.
  ”Am fost onorată să fiu invitată ieri după-amiază, alături de premierul Viorica Dăncilă, la sediul Episcopiei Maramureșului și Sătmarului din Baia Mare, cu ocazia decernarii titlului de cetățean de onoare al județului Maramureș pentru Înaltpreasfinția Sa Părintele Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale și Meridionale. Mă bucur cu atât mai mult cu cât de Părintele Iosif mă leagă numeroase amintiri care de care mai frumoase, unele din perioada în care am fost colegi de clasă, altele mai recente ca prieten al negreștenilor și oșenilor din diaspora”, a declarat Aurelia Fedorca.
  În urma discuțiilor care au avut loc în prezența PS Iustin, episcopul Maramureșului și Sătmarului, premierul Viorica Dăncilă și miniștrii Eugen Teodorovici și Sorina Pintea au identificat soluții pentru câteva dintre problemele Mitropoliei Europei Occidentale și Meridionale, care vor fi rezolvate în cel mai scurt timp.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img