More


  Ultim sunat de clopoţel în municipiul Satu Mare

  =

  Timp, încotro mergi?

  Agitaţie, emoţie şi aglomeraţie mare în oraş

   

  Clasele a XII-a de la Liceele din Satu Mare au organizat festivități de final de liceul. Emoții multe, visuri mărețe și amintiri prețioase…

   

  Emoţii la Mihai Eminescu

  Complexul de evenimente Esedra a fost gazda ultimului sunat  de clopoțel al Colegiului Național Mihai Eminescu .Emotiile mari ale părinților dar și ale elevilor au fost evidente .Bucuria ai emoția ca au absolvit un colegiu de prestigiu,ca acum cu bogatele cunoști acumulate in anii de liceu vor putea face un pas important in viața,se vedea  pe chipul celor de clasele a12- a.

  Parintii și copii au umplut sala de evenimente și curtea complexului.Printre părinții i-am remarcat pe consilierul județean Nicolae Avorniciți și soția sa Mariana Avorniciți primarul comunei Terebesti, Florin Mulcutan ,consilierul deputatului Ioana Bran,cu soția Ramona. Acestia au venit Fericiți sa fie alături de copii acum la terminarea Liceului.Felicitarii  Vladut  Mulcutan Chis și Giorgiana Avorniciti dar și tuturor absolvenților de la Colegiul Național Mihai Eminescu.

   

  Steinhardt a ţinut cursul festiv la Catedrala

  Clasele a XII-a de la Liceul Teologic Ortodox Nicolae Steinhardt din Satu Mare au avut festivitatea de absolvire joi, într-un cadrul special, la Catedrala Ortodoxă “Adormirea Maicii Domnului” din centrul municipiului Satu Mare. Cele două clase au spus în mod oficial “adio” perioadei liceului – un timp în care și-au format în mare măsură personalitățile și așteptările de la viitor.

  Întrebați fiind ce planuri au cu viețile lor, elevii au povestit despre cariere diverse, ceea ce înseamnă că de la liceul Steinhardt nu e obligatoriu să devii preot sau profesor de religie exclusiv – așa cum unii poate ar crede.

  “Este un moment foarte important pentru noi, atât pentru colegi cât și pentru profesori, pentru că au fost ani cu totul magici. Nici nu-mi dau seama când au trecut… și școala nostră este cu adevărat specială, îmi va fi foarte dor și sper să ne revedem curând.” ne-a spus o eleva din clasa a XII-a .

  “Este un moment festiv, un moment de sărbătoare pentru liceul nostru și noi îl marcăm în mod deosebit. Festivitatea noastră a avut loc în Catedrala Adormirea Maicii Domnului ” din Satu Mare cu binecuvântarea preasfințitului părinte Timotei Sătmăreanu care va a fost prezent în mijlocul nostru, a oficialităților locale și a domnului inspector școlar general ,mulțimea de părinți și elevii. Anul acesta este un an mai deosebit pentru că avem o generație cu trei specializări, specializarea de teologie pastorală , de filologie și de pedagogie educator-puericultură. Sunt 73 de absolvenți, copii de excepție  și la concursuri și la alte manifestări culturale în școală și care ne-au făcut cinste. Le dorim mult succes pe mai departe la examenul de bacalaureat,la examenele vieții și vreau să le spun în cuvântul meu ca să plece din școala nostră și de aici din Catedrala Sătmarului să plece cu un bagaj de cunoștințe spirituale și anume :Iubirea și iertare”a spus Directorul şcolii, preotul Gabriel Groza

   

  Curtea Colegiului Ioan Slavici a fost arhiplină

   Zi festivă și încărcată de emoții astăzi pentru absolvenţii clasei a XII-a A de la Colegiul Naţional Ioan Slavici din Satu Mare. Elevii și-au luat rămas bun de la cei care le-au călăuzit pașii timp de patru ani, profesorii lor în cadrul festivității, care s-a desfășurat curte.

   

  “Mă simt foarte emoționată , pentru mine este un moment foarte important. În toți acești ani am legat prietenii și sper să dureze pe viață. Urmează examenul atât de important pentru noi, consider că toți avem emoții oricât de bine suntem pregătiți și le mulțumim domnilor profesori pentru pregătirea pe care ne-au oferit-o până acum și pe care ne-o vor oferii de acum înainte până la bacalaureat.” ne-a povestit o elevă a clasei a XII-a .

   

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img