More


  ACCIDENT GRAV lângă Satu Mare. O femeie a ajuns la SPITAL

  =

   

  O femeie, de 43 de ani, a suferit vătămări corporale grave în urma unui accident rutier care a avut loc, ieri, 13 iunie a.c., între localitățile Ardud și Mădăras.

  La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 21.45, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au fost sesizați despre faptul că pe DN 19 A, între localitățile Ardud și Mădăras, a avut loc un accident de circulație.

  În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, de 43 de ani, din localitatea Ardud, conducând un autoturism pe direcția Ardud – Mădăras, la efectuarea manevrei de depășire a unui autovehicul a pierdut controlul asupra direcției de mers părăsind partea carosabilă, răsturnându-se pe câmp în partea stângă a direcției de mers.

  În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătoarei auto, care, după ce i s-a acordat părimul ajutor la fața locului, a fost transportată la spital. Cu această ocaziei i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză a fost întocmit dosar penal.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img