More


  Al patrulea pod peste Someș prinde contur

  =

  Unul dintre cele mai mari investiții derulate în județul nostru în ultimii cel puțin 30 de ani este Șoseaua de ocolire a municipiului Satu Mare care include și cel de-al patrulea pod peste Someș. În momentul de față se muncește intens la acest obiectiv, iar podul peste Someș prinde contur. Conform proiectului, investiția trebuie finalizată până în toamna anului 2020.

  Strucutura podului, vizibilă
  Noile imagini date publicității cu privire la Centura municipiului Satu Mare arată că structura celui de-al patrulea pod peste Simeș este cât se poate de vizibilă. La acest capitol, lucrările sunt destul de avansate.

  Totodată, se muncește intens și la celelalte obiective aflate de-a lungul Șoselei de Ocolire a Sătmarului.
  De altfel, la ultima sa vizită în județ, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat șantierul Șoselei de Ocolire chiar în zona celui de-al patrulea pod.


  Cel mai important proiect de infrastructură din județul
  Centura de ocolire a municipiului Satu Mare este cel mai important proiect de infrastructură din județul Satu Mare pentru care Guvernul României a alocat în acest an circa 13 milioane de euro. Execuția lucrării a demarat doar după ce Guvernul PSD a asigurat în 2017 finanțarea pentru acest proiect prin Programul Operațional Sectorial de Transport – POS Transport. Valoarea investiției este de 68 milioane de euro + TVA.


  Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare, în lungime de 19,54 km, are prevăzută o perioadă de execuție de 23 luni (5 luni proiectare și 18 luni execuție lucrări) și o perioadă de garanție de 24 luni.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img