More  Conferinta TEDxSatuMare la a doua ediție, la Teatrul de Nord

  În data de 23 iunie 2019, la Teatrul de Nord, se va desfășura cea de-a doua ediție a conferinței TEDxSatuMare. Prin misiunea și prin tema pe care o abordează, evenimentul își dorește să creeze o comunitate de oameni inovatori, și dornici să descopere ceva nou. Evenimentul este organizat cu sprijinul voluntarilor Asociației SamStudia – Organizația tinerilor și studenților sătmăreni.

  ”Pe 23 iunie 2019, ne întâlnim la Teatrul de Nord, la conferința TEDxSatuMare, să ne punem la curent cu ultimele idei disruptive din România. Împreună descoperim noi perspective, ieșim din zona de conform și răspândim idei ce merită să fie auzite”, spun organizatorii.

  În România, TEDxSatuMare se înscrie în rândul a peste 15 conferințe active TEDx, care se desfășoară în toate regiunile țării, în anul 2019. Iar pentru orașul Satu Mare reprezintă cea de-a doua ediție organizată, prima având loc în anul 2011.

  Prin misiunea și prin tema pe care o abordează, evenimentul își dorește să creeze o comunitate de oameni inovatori, dornici să descopere ceva nou. Peste 100 de participanți sunt așteptați la eveniment, să asculte cu interes discursurile invitaților de la nivel regional și național, care au creat un impact pozitiv asupra societății, prin ideile și acțiunile lor. Temele abordate variază de la cum construim comunități, cum inovăm, abilități de care vom avea nevoie pentru joburile viitorului sau cum ar putea arăta orașele noastre, la teme mai sensibile precum violența în familie sau cum ne întărim sănătatea mentală.

  Printre invitații care vor urca pe scena TEDxSatuMare se numără:

  – Oana Sandu – jurnalistă DoR (Decât o Revistă),

  – Valentin Maior – co-fondatorul comunității globale Romanian IT,

  – Marius Șoflete – proiectant specializat de case pasive,

  – Rareș Manolache – tânăr antreprenor în serie,

  – Răzvan Burciu și Ana Oarga care călătoresc prin Europa să povestească despre inovație de produs și inovație digitală,

  – Silviu Matu – tânăr cercetător în psihologie, lector universitar în cadrul Universității Babeș-Bolyai,

  – Radu Ticiu – expert în domeniul incubării de afaceri și coordonator al programului educațional în domeniul programării CoderDojo Timișoara,

  – Tudor Răzvan Pop – psiholog clinician și psihoterapeut.

  Pentru a achiziționa bilete la TEDxSatuMare, precum și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre eveniment și invitații acestuia, vă invităm să accesați site-ul oficial tedexsatumare.com sau pe pagine de Facebook TEDx Satu Mare.

  Ce este TED?
  TED este o organizație non-profit devotată ideilor care merită să fie împărtășite, sub forma unor discursuri scurte, dar puternice, ce azi acoperă aproape toate domeniile, de la știință la business și probleme globale. Peste 3000 de discursuri TED sunt disponibile pentru vizionare online, în mai bine de 110 limbi, pe site-ul oficial.

  Ce este TEDx?
  TEDx sunt evenimente TED organizate independent și reprezintă o manieră de a împărtăși cu o audiență globală, idei locale ce merită să fie auzite. Până în prezent, au fost organizate peste 30.000 de conferințe TEDx, în peste 150 de țări.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE