More


  CRIMINALUL unei fetițe de 5 ani, PRINS de polițiști. A VI0LAT-O apoi a UCIS-O

  =


  La mai mult de un an de la crima oribilă din Baia Mare, care a şocat România, poliţiştii au un suspect. Dovezile strânse până în acest moment arată că un adolescent de 17 ani ar fi ucis-o pe Estera, o copilă de numai 5 ani.

  Un tânăr de 17 ani a fost reținut, miercuri, pentru 24 de ore, fiind anchetat pentru violarea și uciderea, anul trecut, a Esterei, o fetiță de 5 ani din Baia Mare.

  Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, Bogdan Gabor, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, că tânărul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore.

  „A fost reținut pentru 24 de ore un minor de 17 ani, care a fost pus sub inculpare pentru violarea și uciderea fetiței de 5 ani din Baia Mare. În cauză se desfășoară activități procedurale de către procurorul de caz, urmând ca joi să venim cu detalii suplimentare. S-a lucrat și se lucrează încă în acest caz, care a fost unul foarte complicat”, a spus Gabor.

  Potrivit informaţiilor obţinute de Digi24, băiatul locuia în acelaşi bloc cu victima. El a fost dus azi la locul faptei, pentru o reconstituire a crimei comise în seara de 30 aprilie 2018, în zona industrială din Baia Mare.

  Potrivit unor surse judiciare, tânărul urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

  Estera, o fetiță de 5 ani, a fost violată și ucisă în Baia Mare în seara de 30 aprilie 2018. Crima s-a petrecut în fosta zonă industrială a oraşului Baia Mare, unde se află mai multe clădiri părăsite ale fostului combinat Cuprom.

  Cadavrul fetiţiei, care a fost şi agresată sexual, a fost găsit de rude. În ancheta declanşată au fost audiate peste 350 de persoane, iar la soluţionarea cazului au contribuit sute de poliţişti, unii trimişi din Capitală.

  Băiatul de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi va ajunge în faţa unui judecător, care va stabili dacă emite un mandat de arestare preventivă pe numele lui, aşa cum solicită procurorii.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img