More


  Dăncilă anunţă sesiune extraordinară a Parlamentului de la 1 iulie

  =

  Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, după şedinţa liderilor de coaliţie PSD-ALDE, de la Parlament, că au fost discuţii despre o sesiune extraordinară a Parlamentului de la 1 iulie pentru a putea adopta proiectele legislative începute în această săptămână. De asemenea, Dăncilă, a declarat că a discutat în coaliţie despre înfiinţarea unei comisii parlamentare pentru analizarea fraudelor de la europarlamentare, fiind multe sesizări în spaţiul public.

  Liderul interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, luni, după şedinţa coaliţiei de guvernare PSD-ALDE, de la Parlament, că a discutat în coaliţie despre înfiinţarea unei comisii parlamentare pentru analizarea fraudelor de la europarlamentare, fiind multe sesizări în spaţiul public.

  “Înfiinţarea unei comisii pentru fraudele la votul de la europarlamentare din 26 mai. Am văzut că au apărut foarte multe sesizări în spaţiul public şi considerăm că este necesară o comisie la Parlament care să analizeze aceste sesizări, pentru că avem o datorie faţă de populaţie pentru aflarea adevărului”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, luni, la Parlament.

  Viorica Dăncilă a luat parte la şedinţa coaliţiei PSD-ALDE, luni, la Parlament, alături de preşedintele Senatului şi liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

  Cu această ocazie, premierul Dăncilă a anunțat convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului de la 1 iulie. “Am vorbit despre o sesiune extraordinară începând cu 1 iulie, astfel încât sâ punem duce la bun sfârşit proiectele pe care le începem săptămâna aceasta”, a declarat liderul interimar al PSD, Viorica Dăncilă.

  Liderii PSD-ALDE s-au întâlnit, luni, într-o şedinţă a coaliţiei de guvernare, la o zi după ce premierul Viorica Dăncilă a anunţat că va lua în calcul un candidat comun PSD ALDE pentru alegerile prezidenţiale. Viorica Dăncilă anunţa, duminică seară, că în sondajele interne ale PSD petnru desemnarea prezidenţiabilului va fi testat şi un candidat comun PSD ALDE.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img