More


  DESANT. MASCAȚII au PERCHEZIȚIONAT Vama Halmeu și alte șapte LOCUINȚE. Dosar de CONTRABANDĂ

  =

  Vama Halmeu dar și alte șapte locuințe din județul Satu mare au fost percheziționate, în această dimineață, de procurori ajutați de polițiști și mascați. La mijloc este vorba despre un dosar de contrabandă anchetat de procurorii sătmăreni.

  ”Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârşire, in perioada februarie – iunie 2019 , a infracţiunilor de contrabandă şi complicitate la contrabandă”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

  După obținerea tuturor autorizărilor legale de la instanţa competentă, au fost efectuate un număr de șapte percheziţii imobiliare la domiciliile unor persoane fizice de pe raza județului Satu Mare și la sediul unei instituții publice. Este vorba despre sediul Vămii Halmeu.

  ”În această operațiune, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Poliţie al Judeţului Satu Mare, al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetul Marmaţiei , al Biroului Operaţiuni Speciale Satu Mare și al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare. Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim date suplimentare”, se arată în comunicatul procurorilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img