More

    Dublă lansare de: polițistul Sorin Copceac: “Litaniile clipei”; profesorul Teodor Curpaș: “Sufletul meu alb”

    Restaurantul Miorița din municipiul Satu Mare a găzduit, în data de 18 iunie, o dublă lansare de carte, unul dintre protagoniști fiind chiar un polițist: agent șef principal de poliție Sorin Copciac.

    Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare împreună cu Corpul Național al Polițiștilor – Biroul Teritorial Satu Mare a avut deosebita plăcere de a se implica în organizarea unei duble lansări de carte: Sorin Copceac: “Litaniile clipei” Teodor Curpaș: “Sufletul meu alb”, care a avut loc în data de 18 iunie în municipiul Satu Mare.

    “Polițiștii sunt prima linie a luptei împotriva infracționalității de toate felurile iar colegul nostru, agent șef principal de poliție Sorin Copciac ne-a arătat astăzi că nu sunt doar atât, iar prin intermediul lui societatea poate să vadă și o altă față a ceea ce înseamnă omul din spatele uniformei.” a precizat Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, comisar șef de poliție Sorin Daniel Stan, în cadrul festivității și de asemenea i-a mulțumit pentru faptul că pe lângă activitatea profesională desfășurată de către polițistul Sorin Copciac, acesta desfășoară și o frumoasă și bogată activitatea culturală, motiv pentru care i-a înmânat o plachetă în semn de recunoștință.

    ”De asemenea, îi mulțumim domnului profesor Teodor Curpaș pentru încrederea pe care i-a acordat-o colegului nostru și pentru sprijinirea acestuia în deosebita activitate culturală desfășurată, împreună cu acesta contribuind la promovarea poliției sătmărene. Colegul nostru s-a aflat la lansarea celui de al patrulea volum de poezii, prilej cu care a arătat comunității că polițiștii pe lângă preocuparea permanentă de a păstra un climat de ordine publică și siguranță rutieră, aduc un aport și culturii noastre.

    Noi, polițiștii sătmăreni îl felicităm și îi transmitem că ne mândrim cu astfel colegi.”, a mai spus Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, comisar șef de poliție Sorin Daniel Stan.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE