More


  Emoții, bucurie și fericire la serbarea clasei a IV -a A de la Școala Generală Grigore Moisil

  Joi de dimineață a fost o zi de sărbătoare pentru copiii din clasa a IV-a A, pentru doamna învățătoare Lia Stan, dar și pentru părinții, frații și bunicii absolvenților claselor primare. Aceștia au avut serbarea și câteva ore de socializare pe care le-au petrecut împreună înainte de vacanța de vară. Serbarea a începutbdimineața de la ora 10:30 și cea care a luat cuvântul în deschiderea serbării a fost doamna învățătoare Lia Stan. Vizibil emoționată, cu lacrimi în ochi, aceasta le-a mulțumit copiilor pentru cei 5 ani petrecuți împreună, pentru că au fost niște copii exemplari, atât la învățătură, cât și în comportament. I-a felicitat pentru rezultatele extraordinare la învățătură, pentru că a avut o clasă cu mulți copii la clasele de “excelență”, atât la matematică, cât și la română, i-a felicitat pentru rezultatele extraordinare la olimpiadele școlare în special la matematică faza județeană, unde a avut mulți copii din clasă, și a ținut să precizeze că în locurile 1-10 pe județ la olimpiadă 5 copii au fost din clasa dumneaei. Doamna învățătoare le-a dorit succes pe mai departe și să rămână elevi la fel de buni și disciplinați și la învățământul gimnazial și la liceu.
  Apoi, le-a mulțumit părinților pentru că au fost implicați și au răspuns pozitiv la toate problemele și activitățile școlare și i-a felicitat pentru copiii lor. După cuvintele frumoase și emoționante ale doamnei învățătoare a urmat premierea elevilor.

  Apoi, surpriza a venit din partea copiilor care au pregătit o serbare frumoasă, interesantă și interactivă, cu poezii și cântece deosebite. La final, copiii au avut activități de socializare, au jucat fotbal, baschet, tenis și s-au răcorit cu o baie în piscină.
  Felicitari absolvenților și doamnei învățătoare!
  =  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img